27. Januara 2022.

“Majkl me je nazivao svinjom, kravom i kur*om – smijao se tome”

Big Portal

Osvrćući se na sramotne komentare u svom novom dokumentarcu “Dženet”, pjevačica se sjeća svog odnosa sa Majklom i kako su njegove šale uticale na nju.

“Bilo je trenutaka kada me je Majk zadirkivao i nazivao pogrdnim imenima”, navodeći zatim primjere: “Svinja”, “konj”, “kur*a”, “krava”. “On bi se smijao tome i ja bih se takođe smijala, ali ponekad me je to duboko boljelo. Kada neko kaže da si pretežak, to utiče na tebe”, ispričala je Dženet.

Kako je pisao “The Sun”, Džeksonova govori o svojoj borbi sa izgledom tijela i emocionalnim prejedanjem u četvorodjelnom dokumentarcu, gdje otkriva da to datira od njene 10. godine, sa koliko je počela da igra Peni u američkom sitkomu “Good Times”.

“Ja se prejedam na emocionalnoj osnovi, pa kada sam pod stresom ili me nešto stvarno muči, to me utješi”, kaže ona u emisiji. “Radila sam ‘Good Times’ i to je početak problema sa težinom i način na koji sam gledala na sebe. Počela sam da se razvijam veoma rano, dobila sam grudi a oni bi ih vezali da bih izgledala ravnije”, ispričala je pjevačica.

“Dženet” se bavi ličnim životom zvijezde, a prikazuje i arhivske snimke nekih od najvećih trenutaka iz muzičke karijere Dženet Džekson, među kojima je i kontroverzni nastup na Superboulu 2004. sa Džastinom Timberlejkom.

U trejleru objavljenom krajem 2021. godine, Džeksonova kaže da su optužbe za zlostavljanje djece protiv Majkla uticale na njenu karijeru, a nju su, kako kaže, smatrali rivom po inerciji.

Poznate ličnosti i kolege izvođači kao što su Maraja Keri, Misi Eliot, Džanel Mone, Pola Abdul i Tajler Peri takođe su se pojavili u seriji. “Dženet” će biti dostupna za gledanje na “Sky Documentaries” i “NOW” od ponedjeljka, 31. januara.

Glassrpske.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare