"Majkl Džordan stoji napolju, neće da ga puste na žurku" - BIGportal.ba
Košarka Sport

“Majkl Džordan stoji napolju, neće da ga puste na žurku”

Dvejn Vejd je ispričao anegdotu o svom prvom susretu sa Majklom Džordanom.

Dvejn Vejd je rođen u Čikagu i bio je oduvek veliki fan Čikago Bulsa, a i samog Majkla Džordana.

Kada je 2003. godine izašao na NBA draft sa 5. pozicije su ga birali čelnici Majami Hita i on je stigao u rodni grad kako bi prisustvovao velikoj žurci.

“Samo što su me izabrali Majami Hit ja sam otišao u Čikago na veliku žurku povodom drafta. Ja sam na žurci, ludujem, da bi mi prišao rođak i rekao kako je Majkl Džordan ovde. Rekao sam mu da se ne šali tako sa mnom, ali je odgovorio da je ozbiljan i da Majkl Džordan stoji napolju, da neće da ga puste na žurku. Oko njega je barem 50 ljudi. Istrčavam napolje i pitam što neće da puste Majkla Džordana na žurku i kažu mi da je odbio da plati ulaz”, rekao je Dvejn Vejd za “Athletics”.

Kada je Vejd izleteo napolje, video je Džordana na svom motociklu i oko njega je video barem 30 osoba.

“Ja sam tada bio klinac i onako u neverici dotrčavam do Džordana oko koga je barem 30 ljudi. On mi je tada rekao da je došao na žurku samo da me pozdravi i da se ljudi na ulazu jako čudno ponašaju. Čestitao mi je što sam draftovan, poželeo mnogo sreće i rekao kako mora da ide. Pozdravili smo se i otišao je na svom motociklu, a ja nisam mogao da verujem šta se desilo”, ispričao je Dvejn Vejd.

Zanimljivo, Čikago Bulsi su osnovani 16. januara, a Dvejn Vejd je rođen 17. januara.

Danas objavljeno

Mesi i Ikardi se ne trpe

V.R.

Murinjo poslije debakla: Jesam kriv, ali nisam se*onja

V.R.

Rubljov ovjerio vizu za Torino

V.R.

Ostavite komentar