Majkl B. Džordan najseksepilniji muškarac 2020. godine - BIGportal.ba
Magazin Moda

Majkl B. Džordan najseksepilniji muškarac 2020. godine

Magazin “Pipl” je za najseksepilnijeg živog muškarca 2020. godine proglasio glumca Majkla Bakari Džordana.

Majkl B. Džordan poznat po svojim zapaženim ulogama u filmovima Stanica Frutvejl, Krid i Crni panter proglašen je u utorak uveče za ovogodišnjeg pobjednika izbora magazina Pipl za najseksepilnijeg živog muškarca u Ej-Bi-Sijevom šou programu “Džimi Kimel uživo”.

Džordan je za magazin Pipl koji će izaći u petak rekao da mu je ovo velika čast i zadovoljstvo.

“Znate, svi su me zadirkivali, kao ‘Majk, ovo je jedina stvar koju vjerovatno nikada nećeš osvojiti”, priznaje. “Ali dobar je osećaj biti član ovog kluba”.

U ovom klubu najseksepilnijih muškaraca su se posljednjih godina našli i Džon Ledžend, Dvejn Džonson, Kris Hemsvort, Idris Elba, Adam Levin, Čening Tejtum i Dejvid Bekam.

Tridesetrogodišnji Džordan navodi i da su žene u njegovoj porodici “vrlo ponosne na ovu njegovu titulu” i zahvaljuje se cijeloj porodici na svoj podršci koju su mu pružali u dosadašnjoj karijeri.

“Dok mi je baka bila živa, ona je skupljala sve isječke iz novina, a onda je to čuvala moja majka i sve tetke su čitale”, dodaje glumac. “Za ovo će sigurno odvojiti neko posebno mjesto”.

Džordanov stalni uspon krenuo je još od uloga u televizijskim serijama Najbolji tim i Doušnici. Na filmu je zablistao kao policajac u Stanici Frutvejl, zatim kao bokser Adonis Džonson Krid u nastavcima Krid: Rađanje legende i Krid 2, a sve to krunisao ulogom Erika Kilmongera Stivensa u blokbasteru Crni panter.

Uporedo sa glumačkim poduhvatima Džordan je iza kulisa Holivuda zagovarao brojne promjene. Pokrenuo je sopstvenu produkcijsku kompaniju koja je među prvima prihvatila invalidnog jahača i obećala da će podsticati inkluziju kako u glumačkoj, tako i produkcionoj filmskoj ekipi.

Bio je izuzetno aktivan u pokretu “Crni životi su važni” i zalagao se za pravovremenu registraciju glasača za ovogodišnje predsjedničke izbore.

“Mislim da za sve postoji vrijeme i mjesto”, napominje Džordan. “Birao sam trenutke kako bih imao najveći uticaj. Svi možemo da preduzmemo neke akcije – velike ili male – kako bismo pomogli u stvaranju promjene koju želimo da vidimo“.

Nada se da će za deset godina više režirati i producirati nego što će glumiti u filmovima.

(RTS)

Danas objavljeno

Toking heds se plašili zatvora u Jugoslaviji

Vanja A

Brus Vilis postao prvi glumac koji je prodao prava na svog “digitalnog blizanca”

Vanja A

Vila bivše SFRJ u Njujorku prodata za 50 miliona dolara

Zeljka

Ostavite komentar