Majka ubijenog mladića: “Borbu nastavljamo u evropskim insitucijama” - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Majka ubijenog mladića: “Borbu nastavljamo u evropskim insitucijama”

Među okupljenima večeras, 350. dan, bila je i Suzana Radanović, majka nastradalog Davida. Istakla je kako je loš osjećaj ponovo doći u Banjaluku, ali da odustajanja nema i da se borba nastavlja u evropskim institucijama.

Za nastavak borbe u Banjaluci, kaže da to ne može komentarisati jer više ne živi u ovom gradu.

– Ja ne mogu reći ljudima izađite na ulicu, kada ja ne živim tu. Ja ne mogu negdje na sigurnom da sjedim i tjeram ovdje ljude pred policiju. To neću nikada uraditi. Osnovali smo Udruženje i kroz nega ćemo pokušati djelovati koliko god budemo mogli. Uskoro će ljudi moći da se učlane u Udruženje i već su nam mnoga vrata u svijetu otvorena – rekla je Suzana.

Zahvalila se ljudima koji nisu odustali, koji se svako veče okupljaju i pale svijeće, ali i svima onima koji su porodici izašli u susret i pomogli oko eshumacije i Davidove sahrane u Beču.

– Mi ovo ne radimo da bi nekom nešto poručili, to je suludo. Naravno da to što radimo, pokazuje u kakvom sistemu živimo, mada mislim da njih u vlasti to ne dotiče, da nemaju osjećaja i zapravo da ne razmišljaju o tome šta to znači – istakla je Suzana pozvavši predsjednicu RS, da preduzme aktivnosti koje su njenoj nadležnosti i pomjeri rješavanje slučaja ubistva sa mrtve tačke, piše Buka.
SrpskaInfo

Danas objavljeno

Evropol obavijestio MUP Srbije: Kriminalna grupa namjerava atentat na Vučića!

M.

Vučićeva poruka: Nema povlaćenja! Pobijedićemo ih sve

M.

Kriminalcima smeta jaka Srbija na čelu sa Vučićem

M.

3 0 komentara

Istina 10 Marta, 2019 at 9:45 pm

Lijepo ste unovčili smrt rodjenoga djeteta sram da vas bude.a davor kaže neće da živi u “zločinačkoj državi”e pa davore u glavi ti je zločinački mozak jer si uzimao pare i grabio dok si mogao,na smrti djeteta si profitirao.a moj otac,ujak,5 komšija su dali život za Republiku Srpsku koju ti djubre zoveš zločinačkom.jado jadna,ološu jedan.a neka te reklamira BiG ,B.N i dalje.bar znamo kakvi su i šta su ni N od novinara.a sad obrišite komentar.

Odgovori
jos jedan seljak 11 Marta, 2019 at 6:44 am

Bravo

Odgovori
zena-zmaj 11 Marta, 2019 at 4:03 pm

Bas tako.

Odgovori

Ostavite komentar