Majka ju je ostavila zbog nemaštine: Vesna Đogani progovorila o tužnom detinjstvu - BIGportal.ba
Ex Yu

Majka ju je ostavila zbog nemaštine: Vesna Đogani progovorila o tužnom detinjstvu

Pevačica Vesna Đogani provela je jedan deo detinjstva u sirotišt u Zvečanskoj, gde ju je majka Sretena ostavila zbog nemaštine, prenose mediji.

Naime, Vesnina majka zatrudnela je vanbračno sa pevačicinim ocem i tokom njenog odgajanja nije imala njegovu podršku. Kada je Đoganijeva napunila godinu dana majka ju je ostavila u sirotištu.

– Moja prva sećanja su tužna, ali su mi pomogla da se izgradim u životu. Drago mi je da postoje ljudi koji danas vraćaju veru u život – rekla je Vesna i dodala da je život poprilično grub.

– Ja moram da kažem da sam ja na jedan kratak period bila u Zvečanskoj, a kumovi su me izvukli odatle, krstili i imali jak uticaj na moje odrastanje. Moja mama je samo kratak period morala da bude bez mene, ali nakon toga je sve vreme bila uz mene. Ona je prva, a zatim moj suprug Đole koji me najbolje poznaju. I moj muž je imao izuzetan uticaj na moje formiranje – ispričala je pevačica.

– Kako sam ja rasla i sazrevala i kroz razgovore sa stručnim licima bolje sam razumevala sebe. Ono što je siromaštvo prouzrokovalo kod mene je da radim više. Da se uvek više trudim, da zaradim – rekla je Veesna u emsiji “Puls Srbije” i dodala:

– Ja i sa malo mogu da napravim mnogo, i da je red, rad i disciplina ključ uspeha. To je važno da se kaže ljudima. Iza mene je 20 godina rada, a posledice siromaštva su te da ja danas budem veoma skromna, žena koja se nikada ne predaje i koja ne odustaj.

Danas objavljeno

Čola kupio LUKSUZNI PENTHAUS: Ima neprevaziđen pogled, 2 SPA centra i bazen

Zeljka

Dragana Mićalović iskreno o odlukama koje je donijela

Zeljka

Da li je ovo Severinina najprovokativnija fotografija do sada

Zeljka

Ostavite komentar