Majka iz Srbije podvodila ćerku za 500 dinara - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Majka iz Srbije podvodila ćerku za 500 dinara

Vesna M. (43), majka iz Velikog Gradišta, podvodila je svoju kćerku (13) odraslim muškarcima za 500 dinara (oko osam KM), a u svemu joj je pomagao bivši dječko Saša M., koji se sumnjiči da je imao seksualne odnose s djevojčicom.

Požarevačka policija je u ponedjeljak uhapsila majku zbog sumnje da je podvodila dijete, a istraga je otkrila da joj je ljubavnik u tome pomagao, te je i on uhapšen.

Majka je djevojčicu duže vrijeme pripremala da se bavi prostitucijom, uz izgovor “da to svi rade”, prenosi “Alo”. Navodno, ona joj je objašnjavala da u tome nema ničeg lošeg, da može dosta zaraditi i tako pomoći sebi i svojoj porodici.

Poslije hapšenja majke, brigu o djetetu preuzeli su Centar za socijalni rad i psiholozi.

– Vesna je nalazila mušterije i uzimala novac. Cijena je bila od 500 do 600 dinara (8-10 KM). Vesna je brinula o smještaju, a čak je i čuvala stražu. Rođeno dijete je podvodila u nekim ruševinama ili napuštenim objektima – kazao neimenovani sagovornik za “Alo”, blizak istrazi.

Policija, prema nalogu Tužilaštva, istražuje šta se desilo.

– Vesna je na saslušanju navodno sve priznala i branila se da je morala podvoditi kćerku, inače bi umrle od gladi. Ona ju je pripremala za taj posao. Uvijek je insistirala da mušterije nose prezervativ – kazao je izvor.

Osumnjičenoj majci određen je pritvor do 30 dana.

Alo.rs

Danas objavljeno

Evropska energetska zajednica uvela sankcije BiH

M.

Miroslav Aleksić danas pred tužiocem

M.

Gejts ograničava putovanja-pravi kovid pasoš

M.

Ostavite komentar