Maja Šuput trudna - BIGportal.ba
Ex Yu

Maja Šuput trudna

Maja Šuput je na Instagramu objavila da je trudna.

Pjevačica je vijest objavila fotografijom sa suprugom.

“Iznenađenje! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puno veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir”, napisala je Maja.

“Malo je rećo da smo oboje u sedmom nebu i da je riječ uzbuđenje doseglo novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću… Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Wish us luck”, dodala je.

Komentare su odmah preplavile čestitke budućim roditeljima, a posebnu čestitku uputio je Majin bliski prijatelj Marko Grubnić na svom Instagram profilu.

“Napokon mogu i ovako javno čestitati od srca. Obećajem da ću razmaziti bebicu više i od mame i od tate”, napisao je on.

Maja i Nenad Tatarinov vjenčali su se 2019. godine u Istri. 

“Da je bilo po njemu vjenčali bismo se četiri dana nakon što smo se upoznali, ali nisam imala slobodnu subotu narednih godinu i pol dana. On je mimo mene rezervirao restoran i nazvao moju menadžericu i rezervirao vikend. Onda smo na svadbi otvorili kalendar i tražili slobodan termin za medeni mjesec”, rekla je Maja ranije za Index, a tad je progovorila i o majčinstvu.

“Jako bismo voljeli biti roditelj, da nas netko pogleda odozgo jer to što se ja i on gledamo očito ne pali“, priznala je tad Maja.

“Ne mogu cijeli život samo misliti na karijeru, kad se dogodi jedno mjesec dana ćemo stopirati karijeru, mogu ja pjevati i s trbuhom, mogu sjediti, onako damski i pjevati jazz, da vidiš kak’ bumo kruha gladni”, rekla je u šali.

https://www.instagram.com/p/CGCk6YjFn6v/?utm_source=ig_embed

Nezavisne

Danas objavljeno

Četiri godine poslije očeve smrti, Sloboda Mićalović smogla snage da učini ovo

V.R.

Milica Pavlović otkrila koliko su kolege bile surove preme njoj!

V.R.

Slavica Ćukteraš izjavila da je sebi najbitnija

V.R.

Ostavite komentar