14. Septembra 2021.

Maja Šuput objasnila zašto je sinu dala ime Bloom

Big Portal

 Ostala sam pri tome ne zato što mislim da ne bih mogla da ishendlujem dvoje, mogla bih jer sam ovo ishendlala kao da ih imam šest. Međutim, prvo i osnovno imamo moje godine, s druge strane sam oduvijek osjećala da će tako biti, ali to je samo zato što sam ja jedinica. Meni nikad niko nije falio, pa mislim da će i mom djetetu biti u redu. Ali sad sam prvi put u životu razmišljala kako bi bilo lijepo, a to još nisam nikome rekla, imati još jedno dijete. Nikada dosad nisam mogla zamisliti da možeš nekoga tako voljeti – rekla je Maja i nastavila:

– Mislila sam da žene lažu zbog novina, da to moraš reći jer si mama. Ali ja ne mogu zamisliti kako opisati nekome ko nema dijete, kako možeš da voliš sopstveno dijete. I samo zato sam razmišljala kako bi bilo lijepo imati još jedno, pa da ovako volim još nekog. Ali opet, ne mogu jer imam sto godina. Ali s te strane ljubavi bih prošla još jednom kroz to, no svu tu ljubav ćemo dati Bloomu pa ćemo svi eksplodirati od ljubavi – rekla je ona za IN Magazin.

Maja je progovorila i o imenu djeteta o kojem se dosta pričala.

https://www.instagram.com/p/CR699jmI14E/?utm_source=ig_web_copy_link

-Zamisli da se moje dijete zove Darko, ne ide to. Pogledaj Blooma, on izgleda kao Bloom. Ja kada sam to objavljivala, rekla sam Nenadu da će sljedeća tri dana gledati eksplozije, reći će da nismo normalni, da smo ludaci i tako je bilo. I nakon tri dana više ništa, svi samo ispituju i zovu je li Bloom dobro – ispričala je pjevačica.

Izvor:Telegraf

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare