29. Marta 2019.

Maja Radanović ima 33 godine i donedavno je imala 312 kilograma

Big Portal

Maja je rođena u Portlandu u Americi, a roditelji su joj iz Srbije, odakle su se doselili u Ameriku u potrazi za boljim životom.

Maja kao devojčica
MAJA KAO DEVOJČICAFOTO: PROFIMEDIA

Maja je jedna od zvijezda u novoj sezoni serijala televizije TLC “My 600 lb life”, i jedna od, kako kažu, najgojaznijih učesnika.

Maja u emisiji kaže da vjeruje da je za njen višak kilograma dobrim djelom zaslužno i srpsko porijeklo jer je, kaže u emisiji, u pitanju “nacija čija se kultura vrti oko hrane”.

Maja Radanović
MAJA RADANOVIĆFOTO: PROFIMEDIA

Još jedan razlog koji Maja navodi kao uzrok svoje debljine je činjenica da su se njeni roditelji razveli kada je bila mala. Majina majka zbog toga je morala da radi mnogo više kako bi ih izdržavala, a Maja je utjehu zbog usamljenosti pronalazila u hrani.

Maja Radanović sa porodicom
MAJA RADANOVIĆ SA PORODICOMFOTO: PROFIMEDIA

Maja kaže da joj je odlazak oca od porodice teško pao, i da je od desete godine počela da se dramatično goji.

Na početku srednje škole imala je 136 kilograma, na kraju srednje škole bila je teška 181 kilogram. Sa 24 godine bila je teška 226 kilograma.

– Kad se probudim, prvo što uradim je da zahvalim bogu što nisam umrla u toku noći jer mi je zdravlje u katastrofalnom stanju i znam da je pitanje trenutka kada ću umrijeti. I što je najgore, situacija je iz dana u dan sve gora. Mnogo je dana kad ne mogu ni da se istuširam – kaže Maja.

Maja Radanović

U trenutku kada je počelo emitovanje emisije, Maja je imala dečka, Kristijana, koji je nedugo potom raskinuo sa njom. To ju je strašno pogodilo jer je već prošla sličnu epizodu – bila je u vezi četiri godine sa dečkom, bili su i vjereni, da bi je on potom ostavio jer se plašio da ona zbog gojaznosti neće moći da rađa – kaže Maja.

Uz pomoć čuvenog doktora Jonana Nouzaradana, specijalizovanog za slučajeve morbidne gojaznosti, uspjela je da skine prvih 50 kilograma.

Maja Radanović
MAJA RADANOVIĆFOTO: PROFIMEDIA

Maja postepeno skida težinu, a napredak dijeli sa pratiocima kojih je sve više i više na društvenim mrežama.

Maja Radanović
MAJA RADANOVIĆFOTO: PROFIMEDIA

Majin napredak publika napeto prati, a strogi ljekar Nouzaradan čini se, vrlo je zadovoljan njenim napretkom.

T.G./Zena blic

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare