Maja Odžaklijevska nakon nastupa: Umorna sam ovo je moj oproštaj - BIGportal.ba
Ex Yu

Maja Odžaklijevska nakon nastupa: Umorna sam ovo je moj oproštaj

Pjevačica Maja Odžaklijevska pojavila se u emisiji “Luda noć” na RTS-u, a nakon nastupa istakla umorna sam, ovo je moj oproštaj!

Maja Odžaklijevska je rekla da je umorna od svega i da je njen nastup u emsiji, kako je rekla, lep oproštaj, što je iznenadilo mnoge gledaoce, a posebno rastužilo one koji vole Maju i njeno pevanje.

– Ovog puta ste me podsetili da vas podsetim da bi ovo zaista da bude jedan lep oproštaj, tako da bih molila da ne nastupam, jeste, znam da to volite, ali ja sam malo umorna od svega – rekla je Maja.

– Opraštam vam što ste me pozvali, u svakom slučaju, hvala i naravno, neka ovo bude lep oproštaj – rekla je pevačica, dok su voditelji istakli da se nadaju da će se Maja ipak vratiti na scenu novom pesmom.

Inače, Maja se poslednjih godina retko pojavljuje, ona se povukla iz javnosti, živi od penzije koja je 33.000 dinara i brine o unuku Luki kojem je pre sedam godina dijagnostifikovan autizam.

– Ne mogu unuku mnogo toga da pružim sa svojom malom penzijom, ali on je razuman. Kad mu kažem: “Ne može baka to, nemamo para”, snuždi se, ali ćuti. Nije besno dete koje hoće pošto-poto da istera svoje – ispričala je jednom prilikom Odžaklijevska.

– Luka je autističan, još ne govori i ja sam mu se potpuno posvetila. Ne kažem da sam zanemarila sebe, ali ja nisam u prvom planu u ovakvoj situaciji. On je postao potpuno drugo dete – ispričala je Maja svojevremeno i dodala:

– Njegova dušica je očigledno mnogo napaćena. Svakome od nas nešto zasmeta, a možda njemu baš smeta lavež psa. To je vrlo individualna stvar i svako dete sa autizmom je svet za sebe, svako ima neki svoj problem.

Izvor: SvetPlus

Danas objavljeno

Muharem Serbezovski završio na operaciji

Vanja A

Objavljena rijetka fotografija Zdravka Čolića s majkom i ocem

Vanja A

Suze: Ildi Šaulić suprug priredio ŽURKU IZNENAĐENJA za ROĐENDAN

Zeljka

Ostavite komentar