Maja Berović pokazala savršenu figuru 10 mjeseci nakon porođaja - BIGportal.ba
Ex Yu

Maja Berović pokazala savršenu figuru 10 mjeseci nakon porođaja

Pevačica pokrenula lavinu reakcija skupocenim stajlingom

Pevačica Maja Berović prvi put se ostvarila u ulozi majke u februaru ove godine, kada je na svet donela dečaka Lava. Nakon toga, povukla se iz javnosti na neko vreme kako bi se posvetila odgajanju deteta, ali je odlučila da se vrati na scenu:

– Bilo mi je prelepo, da sam se ja pitala, verovatno bih još godinu dana samo ljuljala Lava i to je to, ali prosto fanovi ne mogu da čekaju, žele da se vratim i zbog njih sam morala. Non-stop trčim na telefon, ali to je normalno – otkrila je nedavno za “Informer”.

Novom objavom na svom Instagram profilu, pevačica je pokazala da izgleda nikad bolje. Za potrebe snimanja, odlučila se za veoma smelu mini haljinu sa printom nagog ženskog tela, poznatog dizajnera. Ovaj odevni komad iznosi “simboličnih” 445 evra.

Kombinaciju je upotpunila veoma dugim crvenim čizmama, a cena im je neverovatnih 1500 evra. Efektna šminka i vezana kosa savršeno su se uklopile u autfit. Stajling je izazvao lavinu reakcija – jedni su ga smatrali kontroverznim, dok se drugima izuzetno dopao.

Danas objavljeno

Ljubavna priča Petra Graša i 14 godina mlađe Hane, ćerke njegovog prijatelja

Vanja A

Vuk Kostić opet zaljubljen

Vanja A

Glumio je Bećira Kuduza u filmu koji je snimljen po istinitoj priči

Vanja A

Ostavite komentar