Maja Berović: Ne kopiram Beyonce, ali mi prija kada nas porede - BIGportal.ba
Ex Yu

Maja Berović: Ne kopiram Beyonce, ali mi prija kada nas porede

Maja Berović progovorila je prvi put o optužbama da kopira karijeru svjetske zvijezde Beyonce.

Vaterna Bosanka koja je među najtraženijih pevačicama trenutko kaže da ne kopira ničiji stil, ali da joj poređenja sa svetskim zvezdama prijaju.

“Trudim se da budem originalna i da nikoga ne kopiram, jer to je tajna uspeha, ali moram reći da me poređenje s tako velikom svetskom zvezdom raduju, jer nije lako dostići takav nivo. Svakako mi odgovara kada ljudi misle da si tako visoko profesionalna i uspešna, da podsećaš na zvezdu takvog kalibra,” rekla je ona.

Na spekulacije da priče o kopiranju poturaju ljubomorne koleginice, Berović objašnjava da je sa takvim komentarima naučila da se nosi.

“Bilo je toga, ali sam naučila da ne gubim vreme na takve ljude i komentare. Ja poštujem svakog kolegu i svačiji uspeh, jer znam koliko je teško napraviti uspešnu karijeru. Svako ima pravo na svoje mišljenje, a za mene su takva mišljenja loša, jer prvenstvo truju tvoju dušu i ni za šta ne mogu da ti služe, zato se radujem svačijem uspehu, s obzirom na to da na sceni ima mesta za svakog ko je profesionalan i predan svom poslu,” kaže pevačica.

Ipak, to što podseća na Beyonce, ne znači da ima ambicija da napravi svetsku karijeru. Kako kaže, region joj je dovoljan zalogaj.

“Nemam takvih ambicija i ne razmišljam o svetskoj slavi. Balkan mi je sasvim zadovoljavajuće područje i dovoljno veliko.”

Danas objavljeno

VOJAŽ U VEZI SA ŽENOM OD SULTANA? Svi bruje da je zaveo još jednu pjevačicu, a sad su se oboje oglasili

Vanja A

Ella Dvornik objavom nasmijala pratitelje

Vanja A

Ida Prester ovog proljeća donosi novi hit „Sad“

Vanja A

Ostavite komentar