Maharadžina palata u Džaipuru oglašena na Airbnb - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Maharadžina palata u Džaipuru oglašena na Airbnb

Indijski maharadža oglasio je dio svoje palate u Džaipuru na sajtu za izdavanje nekretnina, Airbnb. Za oko 8.000 dolara po noćenju posjetioci će moći da iskuse kraljevski život u 300 godina starom zdanju.

Maharadža obećava gostima “inspirativno putovanje u bogatu istoriju, kulturno nasleđe i umjetničke tradicije kraljevske porodice Džaipura” tokom njihovog boravka u apartmanu Gadlija.

Ponuda uključuje batlera i vodiča koji će biti zadužen za stručno vođenje uključujući šoping turu, turističko razgledanje lokalnih muzeja i druge izlete, a sve je uključeno u cijenu.

Ovo je prvi put da se palata nudi komercijalno. Raniji posjetioci bili su bivši američki predsjednik Bil Klinton, princeza Dajana i Džeki Kenedi.

Palatu je 1727. izgradio maharadža koji je utemeljio Džaipur -Savai Džai Sing II. Boravak u palati uključuje i lokalne kulinarske specijalitete i nudi predivan pogled na okolne Aravali brežuljke.

Zarada od izdavanja apartmana biće uplaćena fondaciji princeze Dijae Kumari koja podržava žene i umjetnike u seoskim područjima.

Izvor: N1

Danas objavljeno

Bio je u vezi sa najboljim frajerima, a tvrdi da nije gej

Vanja A

Venecija: Lako do nje, kako kroz nju

Vanja A

Odbjegli pas prekinuo utakmicu: Vlasnici ga prepoznali i vratili kući nakon sedmica traganja

Vanja A

Ostavite komentar