Magla na području Mrkonjić Grada - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Magla na području Mrkonjić Grada

U Republici Srpskoj saobraćaj se odvija po vlažnim i mokrim kolovozima, dok je u višim planinskim predjelima i preko prevoja moguća smanjena vidljivost zbog jutarnje magle, kao i na području Mrkonjić Grada. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina, pojačana je opasnost od odronjavanja kamena i zemlje…

U Republici Srpskoj saobraćaj se odvija po vlažnim i mokrim kolovozima, dok je u višim planinskim predjelima i preko prevoja moguća smanjena vidljivost zbog jutarnje magle, kao i na području Mrkonjić Grada.

Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina, pojačana je opasnost od odronjavanja kamena i zemlje na kolovoz, posebno na dionici magistralnog puta M-18 Dobro Polje-Miljevina.

Zbog nestabilnih vremenskih prilika, vozačima se skreće pažnja da budu oprezni pri saobraćanju i da vožnju prilagode uslovima na putu.

Povodom bezbjednosnih mjera i radnji povodom održavanja komemorativnog skupa u Potočarima, zabranjuje se saobraćaj za teretna vozila preko 3,5 tona ukupne mase dana 10. jula u vremenu od 12 do 22 časa na sljedećim dionicama magistralnih i regionalnih puteva: dionica granica RS/FBiH (Luke) – Vlasenica, Vlasenica – Konjević Polje, Konjević Polje – Bratunaci- Zeleni Jadar.

Sutra u vremenu od ponoći do 20 časova zabranjuje se saobraćaj za teretna vozila preko 3,5 tone ukupne mase, na magistralnim putevima Vlasenica-granica RS/FBiH (Luke), granica RS/FBiH (Caparede-granica BiH/R.Srbije (Karakaj), Karakaj dva-Vlasenica, te na regionalnim putevima Konjević Polje-Bratunac jedan, Bratunac tri – Drinjača, Zeleni Jadar-Bratunac jedan, Milići-Zeleni Jadar.

Na graničnim prelazima ovoga jutra nema zadržavanja pri prelasku granice.

Podsjećamo, iz bezbjednosnih razloga, zabranjen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na graničnom prelazu Brčko-Gunja.

AMS RS

Danas objavljeno

Dodik: Putina sam upoznao s našim viđenjem stanja u BiH

M.

Sahranjen Milutin Mrkonjić, Dačić: Putuj u večnost, dragi ćale

M.

EU prognozira: Omikron bi mogao da zauzme mesto delta soju

M.

Ostavite komentar