Magična noć koju ćemo dugo pamtiti: Koncert Nataše Bekvalac na YOUBOXU - BIGportal.ba
Ex Yu

Magična noć koju ćemo dugo pamtiti: Koncert Nataše Bekvalac na YOUBOXU

U nedelju, 31.05, jedna od najpopularnijih pevačica, Nataša Bekvalac, održaće koncert ekskluzivno na YOUBOX muzičkoj striming platformi

U nedelju, 31.05, jedna od najpopularnijih pevačica, Nataša Bekvalac, održaće koncert ekskluzivno na YOUBOX muzičkoj striming platformi.

Nakon nezapamćenog spektakla koji nam je prošle nedelje priredila Jelena Karleuša, serija YOUBOX koncerata se nastavlja, i jedna od najvećih zvezda u regionu, Nataša Bekvalac, uvešće nas u svoj magični svet prepun emocija i pozitivnih vibracija.

„Potrudićemo se da publika oseti da je sa nama na divnom mestu u Vojvodini, koje smo odabrali za lokaciju koncerta. Organizovaćemo romantičnu noć za prijatelje punu ljubavi.“

Pored svojih najvećih hitova, Nataša Bekvalac izvešće i neke starije pesme koje nije nikada izvodila, kao i nekoliko pesama svojih kolega za koje kaže da imaju posebno mesto u njenom srcu.

Mala plava, Muško više ne mogu, Ponovo, Mala leđa, samo su neke od numera koje ćemo imati prilike da čujemo u nikada emotivnijem izvođenju Nataše Bekvalac.

„Ovaj koncert će se razlikovati od prethodnih jer sam se ovog puta posebno potrudila i akcenat stavila na emociju. Po prvi put će publika imati priliku da vidi ispred kamera moju porodicu i prijatelje koji će biti uz mene tokom nastupa.“

Za nepunih mesec YOUBOX muzička striming platforma broji preko 200.000 registrovanih korisnika i ponovo se nalazi na prvom mestu muzičkih aplikacija u regionu na Google Play prodavnici i App Store-u. Koncerte je moguće pratiti i bez registracije, potrebno je samo instalirati aplikaciju koja je dostupna besplatno svim Apple i Android korisnicima.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Glumac Momčilo Otašević na crvenom tepihu sa roditeljima

V.R.

Mirjana Karanović obnažena na plaži: Objavila fotografiju bez cenzure, pa poručila – “Ovo je sloboda!”

V.R.

Nakon razvoda: Lidija Vukićević iskreno o tome kako je zarađivala i izdržavala sinove

V.R.

Ostavite komentar