Magazin Showbiz

Magazin Vogue najprodavaniji u istoriji: Kako je Megan Markl doprinela tome

Urednik britanskog magazina Vogue Edvard Eninful objavio je u četvrtak da je izdanje, u kojem je Megan Markl bila gošća urednica, najbrže rasprodat broj u istoriji ovog magazina u Velikoj Britaniji.

Kako bi to proslavila, Markl je na Instagram objavila snimak na kojem ona i Edard pričaju o ovom značajnom izdanju.

Vidno raspoložena i nasmjana u jednom trenutku Edvardu poklanja šešir sa šljokicama, dok Edvard Eninful insistira na tome da je Megan rođena urednica, prenosi časopis Hello.

“Nikada nisam vidio ništa slično. Bila si uključena u čitav proces, od početka do kraja”, istakao je Eninful.

Dodao je i da je bio veoma uzbuđen kada je ušao u Kensingtonsku palatu kako bi se sastao s Megan.

Vojvotkinja je istakla da je modni element časopisa ipak prepustila profesionalcima.

“Jedino što sam ih pitala bilo je: ‘Jeste li upoznati s kraljevskim modnim stilom i kodom oblačenja?’ i ‘Možete li u ovom broju predstaviti odeću koja je napravljena od održivih materijala?’ Tek tada sam bez problema sve prepustila stručnjacima”, rekla je Meghan.

Urednik je rekao da je vojvotkinja želela da fokus bude na ženama koje menjaju svet i koje čine nevoravatne stvari jer je upravo to srž britanskog Vogue magazina.

Markle se dotaknula i sada već poznatog ogledala koje je postavila na centralni deo naslovne stranice.

“Srećom, ogledalo je našlo svoje mesto na naslovnoj stranici, želela sam da svako ko kupi časopis može sebe da vidi u njemu, veoma sam ponosna što smo to postigli”, prenosi klix.ba reči Megan Markl.

Kada je prvi put najavljeno da će Megan biti gostujuća urednica septembarskog izdanja magazina Vogue, ona je izdala saopštenje:

“Proteklih sedam meseci su za mene bili veoma dragoceni. Saradnja s Edvardom, kako bismo zajedno usmerili fokus časopisa na određene vrednosti, uzroke i ljude koji danas menjaju svet, neprocenjiva je. Nadam se da će svi moći da osetiti snagu kolektiva u raznovrsnom izboru žena koje smo izabrali za naslovnicu. Nadam se da će se publika osećati nadahnuto kao i ja ‘snagama promena’ koje će pronaći na ovim stranicama.”

View this post on Instagram

Earlier today @edward_enninful, the Editor in Chief of @britishvogue shared: “#ForcesForChange, guest edited by The Duchess of Sussex @SussexRoyal, was our fastest-selling issue in the history of #BritishVogue ( sold out in 10 days) and the biggest-selling issue of the past decade. I can't wait to see what 2020 has in store…” • To celebrate, we wanted to share this never before seen video behind the scenes with Edward and The Duchess of Sussex on the creation of this special issue. Please note, this was filmed last August in London. Congratulations to all of those who took part in the 2019 September issue, and huge thanks to those who supported and helped make this a success! Video credit: Directed by @kloss_films Copyright @sussexroyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Danas objavljeno

Kako izgleda prostitucija u doba virusa korona

V.R.

“Spavao sam sa babom do svoje 15. godine”

V.R.

Izgradnja bunkera – privredna grana u usponu

V.R.

Ostavite komentar