"Mafija je posjedovala pjevače, nemoralne ponude su bile pravilo" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Mafija je posjedovala pjevače, nemoralne ponude su bile pravilo”

Američki pevač Glen Medeiros se krajem 1980-ih proslavio hitom “Nothing’s Gonna Change My Love For You”. Nedavno je, u jednom podkastu, govorio o nemoralnim ponudama u svetu šou-biznisa.

“Svuda je toga bilo. Verovatno bi mi prihvatanje donelo više uspeha u karijeri, ali nisam to želeo. Neki moji prijatelji su pristali da se usele kod određenih ljudi koji bi ih ‘pogurali’, ali ja ne. Ponosan sam na to, mada mogu da razumem i one koji su takve stvari radili”, rekao je Medeiros u podkastu “Celebrity Catch Up”.

On je 1988. godine četiri nedelje proveo na prvom mestu liste hitova u Velikoj Britaniji, a 1990. je postao popularan i u SAD, zahvaljujući saradnji sa Bobijem Braunom na pesmi “She Ain’t Worth It”.

Uprkos velikom uspehu, odlučio je da napusti šou-biznis i posveti se nečemu drugom, pa je sada direktor jedne škole na rodnim Havajima. Kako je istakao, #MeeToo pokret je glavni razlog zbog kog je odlučio da govori o ovim stvarima.

“To je nekada bilo pravilo. Nažalost, i žene i muškarci su morali da ulaze u seksualne odnose kako bi mogli da postignu neki veći uspeh. Neki od njih govorili su mi kako je to jedini način, ali ja nisam tako mislio”, kaže Medeiros.

Prisetio se i jedne prilike kada je bio u domu veoma uspešnog tekstopisca, koji mu je rekao kako mora na sekund da izađe kako bi nešto uradio i onda se vratio samo u bade-mantilu.

“Znao sam šta bi otprilike sledeće moglo da se dogodi, pa sam rekao kako imam neki dogovor i otišao”, objasnio je pevač.

Osim ovakvih ponuda, govorio je i o povezanosti šou-biznisa sa mafijom.

“Muzička industrija je puna droge, a itekako je povezana i sa mafijom. Neki pevači su prodavali drogu, drugima je mafija plaćala luksuzan život… zapravo, mafija ih je posedovala. Ne znam zašto se ne govori više o tome u javnosti”, istakao je.

Danas objavljeno

Nova opsesija Meksikanki – trampe seks za “la Bučonu”

Zeljka

Bila je u vezi sa svojim progoniteljem, majka joj izvršila samoubistvo – nije voljela slavu

Zeljka

Učiteljica iz Maribora odbila da se vakciniše i testira – dobila otkaz

Zeljka

Ostavite komentar