Madonin sin (15) u dugačkoj svilenoj haljini, porede ga sa Naomi Kembel! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Madonin sin (15) u dugačkoj svilenoj haljini, porede ga sa Naomi Kembel!

Madona je majka dvoje dece, ali je usvojila i četvoro dece sa Malavija.

Madona je oduvek volela da šokira, ali se trudila da decu sačuva daleko od očiju javnosti. Međutim, među šestoro dece našla je naslednika!

Čuveni magazin “Vogue” oduševio je pratioce novim videom u kojem Madonin usvojeni sin Dejvid (15) nosi svilenu maksi haljinu sa naočarima za sunce. 

Osećam se slobodnim, kaže Dejvid.

Modni video je, očigledno, snimljen u porodičnoj kući u Portugalu, a pokazuje Dejvida kako hoda kao profesionalni maneken. Na kraju videa tinejdžer ulazi u kuhinju i kaže: “Osećam se tako slobodan, znate na šta mislim!”

– Poverenje je sve – ovim rečima je Madona potpisala video koji je objavila.

Fanovi su, naravno, oduševljeni video i pljušte komentari: “Isti je Naomi”, “David je car”, “On je najbolji”…

Madona je usvojila Dejvida i njegovu sestru Mersi, kao i bliznakinje Ester i Stelu sa Malavija. Pevačica ima i ćerku Lurd, sa bivšim momkom plesačem Karlosom Leonom, i sina Roka sa bivšim suprugom režiserm Gajem Ričijem.

Madona se pre nekoliko godina sa familijom preselila u Portugal kako bi Dejvid ispunio dečački san i pokušao da postane fudbaler. Dejvid je jedino njeno dete o kojem mediji neprestano bruje.

Dejvid ima “iks faktor”, najviše mog DNK

– Sigurna sam da je “iks faktor” dobio od mene. Od sve dece sa njim imam najviše zajedničkih osobina. Znam da me on oseća, on ima najviše mog DNK od sve dece – ponosno je rekla Madona o Dejvidu u jednom intervjuu.

Druga usvoje na ćerka želi da postane plesačica, a Madona tvrdi da je na nju ljubomorna, jer je uspešna u svemu što radi.

– Odlično pleše. prelepo svira klavir, bolja je u svemu od mene, ali nema isti “vajb” kao Dejvid. Često kaže da je zanimljiva ljudima samo zato što je moja ćerka – ističe Madona.

– Trudim se da im dajem pozitivan primer kao što su dobila ostala deca slavnih, recimo Zoe Kravic koja je morala još više da radi zato što ima poznatog oca – zaključuje Madona.

Danas objavljeno

Kakve avanture je Robert de Niro doživio u Srbiji

Vanja A

Mokasine, cipele koje će obilježiti 2022. godinu

Vanja A

Glumica tvrdi da ju je Merilin Menson silovao u spotu za pjesmu “Heart-Shaped Glasses”

Vanja A

Ostavite komentar