Madona konačno pokazala tri sestre, okupile se zbog oca - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Madona konačno pokazala tri sestre, okupile se zbog oca

Ove nedelje Madonin otac je proslavio 90. rođendan u krugu porodice. Proslavi su, osim Madone i njene dece, prisustvovale Madonine mlađe sestre

Kraljica popa Madona (62) retko objavljuje fotografije sa svojim ocem ili sestrama, a još ređe s braćom. Tako su retka fotografija i video s proslave 90. rođendana njenog oca Silvija Čikonea bile iznenađujuće.

Na svim fotografijama čini se kako se porodica lepo provela na proslavi u Silvijevom vinogradu u Mičigenu. Sa sestrama Melani (59), Paulom (62) i Dženifer (54), Madona stoji iza oca.

Pored sestara, Madona ima stariju braću Martija (64) i Entonija (64) kao i brata Kristofera (61), koji je 2008. godine objavio šokantne memoare, u kojima je sestru opisao kao bezobraznu i mrzovoljnu.

Dženifer je ćerka je Silvija i Džoan Gustafson (78), koja je bila njegova kućna pomoćnica. Venčali su se nakon smrti Madonine majke Fortin. Silvio s Džoan ima i sina Marija (52).

Sestre su retko viđene u javnosti, a još ređe fotografisane zajedno, pa su se tako neki na društvenim mrežama prisetili fotografije s Melaninog venčanja iz 1987. godine.

Danas objavljeno

Fotografije morskog svijeta koje će ti oduzeti dah

Vanja A

Djeca preminulog repera nosiće njegov pepeo u ogrlicama

Vanja A

10 najspektakularnijih drevnih pećina na svijetu

Vanja A

Ostavite komentar