Madona: "Izvući ćemo te iz zatvora"; "Ovo je kršenje ljudskih prava" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Madona: “Izvući ćemo te iz zatvora”; “Ovo je kršenje ljudskih prava”

Madona (62) je još jedna poznata ličnost koja je podržala borbu pevačice Britni Spirs da okonča starteljstvo koje njen otac Džejmi Spirs ima nad životom i imovinom pop zvezde.

Naime, Madona je zakonsku odredbu zbog koje Britni nema kontrolu nad svojim životom nazvala “kršenjem ljudskih prava”.

Ona je na Instagramu objavila svoju fotografiju na kojoj pozira u roze majici sa natpisom – Britni Spirs, i napisala da će joj pomoći da “izađe iz zatvora”.

“Vratite ovoj ženi život. Ropstvo je ukinuto tako davno! Smrt pohlepnom patrijarhatu koji to vekovima čini ženama. Ovo je kršenje ljudskih prava! Britni, dolazimo da te izvučemo iz zatvora!”, istakla je Madona.

Dve pevačice su sarađivale 2003. kada je nastao hit “Me against the music”, a iste godine poljubile su se dok su zajedno nastupale na MTV na sceni e protiv mene protiv muzike i notorno su delili smoo na sceni na MTV Video Music Awards.

Godinama kasnije, nakon što je Britni počela sa javnim ispadima, pevačica je otkrila da je upravo Madona odigrala ključnu ulogu u vraćanju njene karijere.

“Ona me je zaista naučila da ostanem verna sebi. Naučila me je to pokazujući mi delima, a ne samo rečima”, rekla je Britni za “Harper’s Bazaar” 2011. godine.

Danas objavljeno

Povratak Heder Loklir – u mini haljini na premijeri filma

Zeljka

Izvršni direktor kompanije Nike priznao da je ubio tinejdžera – zbog toga ispaštao

Zeljka

Dodjela nagrada Zlatni Globus odložena za januar

Zeljka

Ostavite komentar