Madona i njena srećna porodica - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Madona i njena srećna porodica

Rijetka fotografija sa djecom

Popularna kraljica popa Madona retko deli porodične fotografije sa javnošću. Izuzetak je napravila povodom proslave Dana zahvalnosti i slikala se sa svoje šestoro dece.

Fotografije su podeljene na Madoninom Instagram profilu. Na njima je porodica na okupu, ćerka Lurdes Lola koja već neko vreme živi sama, sin Roko Riči koji živi sa ocem Gajom Ričijem u Londonu, David, Mersi Džejms, i bliznakinje Ester i Stela, Madonina usvojena deca.

U svojoj objavi na Instagramu Madona je napisala:”Tako sam zahvalna”.
Madona je Roka dobila sa slavnim rediteljem, a dok su bili u braku, usvojila je je i Davida koji je imao samo 13 meseci. Bliznakinje su imale četiri godine kada su usvojene.

Madona je takođe podelila svoju fotografiju na kojoj drži veliku čašu crnog vina i sliku njihovog velikog stola za Dan zahvalnosti.

Dekor velike praznične trpeze ima jesenju temu sa crvenim jabukama, zelenim kruškama, narom, činijom svežih brusnica, štapićima od cimeta. Na svakom podmetaču je šareni tanjir sa presavijenom salvetom, olovkom i parčetom papira na kome je pisalo: „Zahvalan sam za…” koje su gosti mogli da popune.

RTSmagazin.

Danas objavljeno

Hariju Stajlsu pukle pantalone usred nastupa: “Sijevalo” sve što ne treba

Zeljka

Zlatna malina povukla jednu nominaciju zbog negativnih reakcija

Zeljka

Išla na sastanke da bi uštedjela pare, nedjeljno sačuva i do 138 evra

Zeljka

Ostavite komentar