Mađarska manekenka raskošnih oblina u senzualnoj reklami - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Mađarska manekenka raskošnih oblina u senzualnoj reklami

Zanimljivo je da je Zita Vas jedna od najboljih prijateljica naše glumice Teodore Đurić i na svom Instagramu je napisala da da su se njih dve upoznale na Tajlandu, sprijateljile i da su od tada nerazdvojne, a zajedno su proputovale pola sveta.

Jednom prilikom ocenila je višegodišnju saradnju sa “Guess-om”, kao senzualnu, a izgleda da je nastavila u tom smeru i ovog puta.

Mađarska manekenka i glumica Zita Vas je zaštitno lice “Guess” brenda, a na fotografijama sa snimanja je oduševila svoje pratioce na Instagramu.

Ovog puta, zanosna Zita nije reklamirala farmerice, već je bila angažovana oko linije kupaćih kostima i otkrila je dovoljno da svima zagolica maštu.

Za lokaciju, shodno temi izabran je egzotični Majami, a Zita pozira plavom kostimu sa etiketom brenda. Komplet je maksimalno istakao njene obline – bujne grudi, ravan stomak i duge noge, a vetar u kosi joj je u potunosti išao u prilog.

Foto: Profimedia

Zitini roditelji su Mađari koji su se preselili u Kaliforniju, gde se Zita i rodila. Zita je ušla u svet glume sa 17 godina, a pojavljivala se u serijama poput “Californication” i “Big Time Rush”, a glumila je i u filmu “Children of the Corn”

Danas objavljeno

Patuljasti jarići su zvijezde Instagrama

Vanja A

Dakota Džonson ima najsmešniji odgovor na komentar “haljina ti je prekratka”

Vanja A

Plava će obojiti sve zimske outfite

Vanja A

Ostavite komentar