20. Marta 2019.

Mačka Karla Lagerfelda nije naslijedila milione, ali je zato izdala novu kolekciju!

Big Portal

Šupet je izdala novu kolekciju #RIPDaddy posvećenu poznatom dizajneru, a sve što se zaradi od nove kolekcije biće donirano skloništu za napuštene životinje u Kaliforniji. Cijeli asortiman odjeće i modnih dodataka ilustrovala je Monika Smajli, koja je sama izradila logotip dnevnika Šupet. Logo čini mačka Šupet u crnom velu, zajedno s Karlovom zaštitnom kragnom oko vrata te velikim tamnim naočarima.

https://www.instagram.com/p/BvBAbiIFaRu/?utm_source=ig_web_copy_link

Naime, pokojni Karl od javnosti nikad nije krio koliko voli svoju ljubimicu Šupet i rado je s njom pozirao, iako je oduvijek bio veći ljubitelj pasa.
– Ovo je sad moja maca. Neću ti je više nikad vratiti – rekao je Lagerfeld davne 2011. godine dobrom prijatelju Baptistu Đabikoniju koji mu je na neko vrijeme povjerio na čuvanje svoju mačku. Dizajner ju je zadržao i u kratkom roku pretvorio u svoju muzu.

Резултат слика за karl lagerfeld cat

Njena karijera počela je 2012godine kad je prvi put pozirala u rukama supermodela Leticije Kaste kraj Ajfelovog tornja u ParizuLagerfeldova miljenica od tada je bila angažovana u mnogim reklamnim kampanjama, a društvo poznatih manekenki postalo joj je svakodnevica.

Резултат слика за karl lagerfeld cat in office

Hello

https://www.instagram.com/p/BmrLdRdgvnF/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

https://www.instagram.com/p/BuHz76DFmDv/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare