15. Maja 2021.

MacBook Pro 2021 donosi povratak nekih od omiljenih portova

Big Portal

Pričamo o tome da je MacBook Pro nekada dolazio sa raznim portovima: USB, HDMI, priključak za slušalice i SD-kartica. Uz najnovije curenje informacija o sledećoj Apple MacBook Pro verziji, čini se da bismo mogli da vratimo barem neku od tih funkcija, kasnije ove godine.

Po najnovijim procurelim informacijama, velike su šanse da ćemo dobiti HDMI port u punoj veličini, MagSafe konektor za napajanje, USB-C / Thunderbolt portove i mesto za SD karticu. Takođe se sugeriše da Touch Bar neće biti uključen u najmanje jednu verziju najnovijeg MacBook Pro-a za 2021. Takođe već neko vreme znamo da će Mini-LED displeji biti isporučeni na MacBook Pro-u, ali oni bi se mogli pojaviti i 2022. godine a ne ove.

Ako se vratimo na ono što je do sada iznosio Apple analitičar Ming-Chi Kuo ranije ove godine, videćemo MacBook Pro sa HDMI izlazom i čitačem SD kartica. HDMI bi dobio HDMI port pune veličine, nagoveštava Kuo, a čitač SD kartica došao bi kao šlag na tortu. Pardon, na MacBook Pro.

Malo je verovatno da ćemo videti priključak za slušalice koji se vraća na MacBook Pro, bez obzira na povratak nekoliko drugih prethodno uklonjenih portova. Odnosno, ukoliko ne verujemo procureloj dokumentaciji od aprila ove godine. U datotekama koje su tada procurile, sledeći MacBook Pro je prikazan sa 3x USB-C, Touch-ID-om (u gornjem desnom uglu tastature), HDMI portom pune veličine, Magsafe napajanjem i priključkom za slušalice.

Ostaje samo da vidimo da li će ovaj 17-inčni laptop doći na jesen ove godine, kao što svi priželjkuju, ili će biti ostavljen za narednu.

Izvor: Slashgear

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare