22. Aprila 2021.

Maca šokirao u studiju, javno prozvao Lečića, pa OPLEO PO MRTVIMA!

Big Portal

“Jednu emisiju sam posvetio Balašu. Ali evo, kad ga je ko spomenuo. Umro je i Vasil Hadžimanov, kad ga je ko spomenuo. Kad ko spominje Gagu Nikolića? Ponekad… I onda ide odma Aleja zaslužnih građana, ide Džej ide ovaj… Kakvi smo mi licemeri. E zato smo tu gde jesmo. Jer nemamo repere ko je za aleje ko nije”, rekao je Maca.

Kako kaže o Balaševićevim stavovima nikada nije mislio ništa dobro.

“Kad su ga pitali da li se plaši što dolazi u Sarajevo on je rekao – Ma normalno da ne, ja bih se sakrio u Sarajevu. I raja kao – vau! A njega boli k…, uzeo pare, puna Zetra jedan dva koncerta. Ko što je i gospodin Dino Merlin u Beogradu na koncertu rekao kako eto bilo mu je dosadno, i onda mu jaran kaže da ide u Beograd jer tamo je spektakl… I onda Arena – Aaaaaa! A njega isto boli k…, uzo pare, otišo”, napominje Maca.

Kaže kako je na delu raslojavanje društva.

“Il si bos il si hadžija. Kupuju se samo auti od 150.000 pa na gore. Pa tako jedna dobi za 8. mart mercedes g klasu, beli, sa mašnicom. Pa kakva joj je pi…? Jel’ zlatna? Platinasta?”rekao je on u intervjuu za Balkan Info.

Govoreći o rijalitijima Maca kaže:

“Koja je razlika između Mike Aleksića, Lečića i rijalitija. I onda kažu – ja znam da je Leka predator, ja znam da je on manijak. A onda vidiš Leku – pobedio sam poligraf, cmok. E onda skontaš, čekaj bre jeste li svi vi u talu? Jesi li ti Leko u talu? Jesu li ljudi spremni na sve samo da budu na naslovnoj stranici, da budu u centru pažnje. Jarane, ako te neko optuži za takvu stvar, pa ne mogu reći evo prošao sam poligraf. Je.o te poligraf. Da li si prošao kod Boga, e to ćemo videti, to ćeš ti sam videti”, kaže Maca.

ističe kako je sve estrada.

“I sad kao ti se.eš po ovima iz rijalitija. Pa nisu oni došli sa Saturnovog prstena, I onda se mi kao čudimo ko su ovi. I onda gledaš ovog Janjuša, ovog Ša… To je odraz u ogledalu. Mi smo društvo puno predrasuda I lažnog morala”, ističe Maca.

Govoreći o prijateljstvu sa Darkom Šarićem, Maca kaže da on to ne može da sakrije.

“Šarić je moj prijatelj. To ne mogu da sakrijem. I onda kao kažu – ti truješ našu decu. Ja ne znam da li je on trovao nekog? Nek sud kaže. Ali to kod njega traje beskonačno. Znam čoveka kao trudbenika, poštenog koji nikog nije zajebao. Bila je hajka na njega, I odmah je optužen. Ja to ne razumem”, rekao je Maca

(MONDO)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare