19. Augusta 2021.

Luksuzna svadba Nikoline Pišek

Big Portal

Jednom prilikom Nikolina je otvoreno govorila o porodičnom gnijezdu, pa ispričala kako je ona zadužena za uređenje jer Vidoje voli da gomila stvari.

“Kuća se nalazi u severnom dijelu Zagreba. Veoma se radujem velikom vrtu u kupatilima kojih nikad dosta. Vidoje ima povjerenja u mene i što se tiče uređenja, može mi davati prijedloge, ali nema pravo da utiče na situacije. Ja sam vrlo praktična i prostor mora da bude funkcionalan, a onda estetika prolazi iz funkcije što je njemu potpuno strano” rekla je Nikolina za hrvatsko izdanje magazina “Gloria” i tom prilikom naglasila da i u drugim poljima voli da drži stvari pod kontrolom.

Udala se Nikolina Pišek! - Večernji.hr

“Ja sam čuvar ognjišta, kućni, domaćinski tip, a on je taj koji voli da unosi nered u to, što je nekad dobra dinamika. Vidoje više voli izlaske i razbarušene situacije koje ja moram da kontrolišem da ne nastane potpuna anarhija” rekla je voditeljka.

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović: Pogledajte sve fotografije spektakularnog  venčanja | Slika 4

Inače, Nikolina i Vidoje su se vjenčali u Monte Karlu, a za intimnu svadbu nisu štedili novac i koštala je oko pola miliona eura.

(SrbijaDanas)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare