18. Februara 2022.

Luksuzna jahta i kumovi milijarderi: Ovako je izgledalo vjenčanje Harisa i Meline Džinović

Big Portal

‒ Rokerski smo orijentisani, pa smo tako i živjeli. Ne mora brak da bude egzistentan ako ga čiko iz Opštine proglasi važećim, pojasnio je Haris.

Sudbonosno „da“ izgovorili su 11. jula, na luksuznoj jahti „Maltese Falcon“, usidrenoj nadomak Dubrovnika.

Miloš Nadaždin

Inicijativa da ozvaniče vezu potekla je od Melinine kume Slavice Eklston, nekadašnje supruge vlasnika Formule 1, koja je iz jednog nezvaničnog razgovora shvatila da Džinovići nisu zvanično u braku. Istog trenutka odlučila je da uzme stvar u svoje ruke. Harisov vjenčani kum bio je  industrijski magnat Filip Cepter.

Dragan Petrović FVS

‒ I prema Slavici, kao i prema Filipu, gajimo emocije dublje od prijateljskih. Oni su istinski članovi naše familije i to smo napokon ozvaničili, istakli su mladenci u ekskluzivnom intervjuu koji su dali neposredno poslije vjenčanja, piše hellomagazin.rs

Svadbenoj ceremoniji prisustvovalo je tridesetak zvanica, bliski prijatelji i članovi porodice, pa je atmosfera bila intimna.

‒ Nismo utvrdili tačno vrijeme vjenčanja, već smo se u suton popeli na palubu da ispunimo formalnost. Nije bilo nervoze i treme, karakteristične za takve događaje. Prezime sam preuzela s posebnom lakoćom jer ga od 2003. godine smatram svojim. Đina i Kan bili su presretni, prisustvovali su vjenčanju svojih roditelja i tako iskusili nešto za šta većina djece ostane uskraćena ‒ pričala je Melina, koja je otkrila i zanimljivu anegdotu.

Dragan Petrović FVSNa svadbi barda narodne muzike glavnu riječ vodio je DJ pristigao iz Beograda za tu priliku. U početku je puštana pop muzika, bliska svima, a onda je, na zahtjev prisutnih, mladoženja uzeo mikrofon.

‒ Otpjevao sam „Shoot down the Moon“, od Eltona Džona, Melininu omiljenu pjesmu. Slavica je poželjela da čuje „Kako mi nedostaješ“, a moja supruga pjesmu Šabana Šaulića „Samo za nju“. Bio je to savršen miks, koji se, kako smo se i nadali, poklopio sa ukusom zvanica.

Miloš Nadaždin

Poseban akcenat Džinovići su stavili na meni, koji je bio u rangu najboljih svjetskih restorana. Gosti su 12 sati uživali u pažljivo selektovanim specijalitetima, a ponudom su dominirali divlja riba, plodovi mora, kobe bifteci i savršeno uklopljeno voće i povrće. Raritetna francuska i italijanska vina i šampanjci iz čuvenih podruma Bordoa samo su upotpunili gastronomsku rapsodiju na pučini.

Dragan Petrović FVS

‒ Dubrovnik je bio prva stanica devetodnevnog krstarenja. Poslije vjenčanja nastavili smo plovidbu. Obišli smo Pelješac, Korčulu, Vis, Hvar, Split, Trogir… Niko nije imao potrebu za ludim provodom, prijalo nam je da budemo u dobrom društvu, da budemo opušteni, da uživamo u miru mora, vedrom nebu, čistom vazduhu i savršenoj hrani ‒ zaključio je Haris Džinović.

Miloš Nadaždin

Izvor: hellomagazin.rs

(S.P.)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare