Lukasov producent odgovorio na optužbe Selakove - BIGportal.ba
Ex Yu

Lukasov producent odgovorio na optužbe Selakove

Ivana Selakov i Aca Lukas zaratili su dan pošto su objavili duetsku pesmu “Svatovi”.

Pevačica tvrdi da je prevarena, moralno i materijalno, dok menadžer i producent Ace Lukasa Saša Mirković za Kurir tvrdi da Ivana nije ispoštovala svoj deo dogovora.ZABAVA31.08.2021 | 18:30

Lukasov producent odgovorio na optužbe Selakove

“Mi smo nekoliko dueta sa bivšim bek vokalom uradili, to je uvek bilo na obostrano zadovoljstvo, a u stvari usluga da nešto napravi od sebe. Bila je dogovorena finansijska naknada koja nije izvršena od njenog tima, pa smo spot zaustavili”, rekao je Saša za “Kurir, pa nastavio:

serija Aviondžije, Saša Mirković
FOTO: NIKOLA ANĐIĆ

“Aleksandar će nastaviti dalje da peva pesmu koja je stara 30 godina, koju on izvodi. Očekuje nas duet sa velikom ex-yu zvezdom. Mogu da razumem i njenu reakciju, ne bih da govorim ko je tu prevaren.”

“Kada se neka pesma obrađuje naknadno u novom aranžmanu izvođač koji želi obradu pesme, je dužan platiti autorska prava originalnom izvođaču, plus duetsku pesmu kao kolaboraciju sa pevačem sa kojim se realizuje duet. U ovom slučaju do svega toga nije došlo od strane menadžmenta Ivane Selakov, zbog čega je tim Ace Lukasa reagovao i uklonio pesmu tokom jučeršnjeg dana sa Jutjuba”, saopštenje je “Hype” produkcije.

Aca Lukas, Aleksandar Vuksanović
FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Podsetimo, Ivana Selakov je na svom Instagramu uputila brutalnu poruku Lukasu i njegovom timu i tvrdila da je oštećena.

“Svi vi koji pratite moj rad godinama znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi “Svatovi”. Cela ideja projekta je bila moja kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo od autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine! Voli vas Ivana”, napisala je pevačica u svojoj objavi.

Aca Lukas nije hteo da komentariše razloge sukoba sa koleginicom.

Aca Lukas, Ivana Selakov
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

(Kurir.rs)

Danas objavljeno

Indira Levak: Sve ono što sam željela, na kraju sam i ostvarila

Vanja A

Karleuša o nasilju nad ženama

Vanja A

Toni Cetinski među osumnjičenima za kupovinu lažnih kovid potvrda?!

Vanja A

Ostavite komentar