Lukasa razbjesnili “hejteri” poslije svirke na terasi, nije ih ni malo štedio - BIGportal.ba
Ex Yu

Lukasa razbjesnili “hejteri” poslije svirke na terasi, nije ih ni malo štedio

Iako su reakcije gest pre svega bile pozitivne, nekima je ipak zasmetao ovaj neobičan nastup pevača u uslovima epidemije, pa ih je folker zasuo psovkama

FOLKER Aca Lukas održao je u ponedeljak svirku sa terase za svoje komšije na Voždovcu, posle čega su ga neki optužili da ne zna da peva.

Iako su reakcije gest pre svega bile pozitivne, nekima je ipak zasmetao ovaj neobičan nastup pevača u uslovima epidemije. On je kritičarima oštro odgovorio, kako smo od njega i navikli.

 – Hejteri, u pravu ste bili. Malo sam promukao, ali ja nisam ni morao da pevam. Mogao sam i da podrigujem. A znate šta vi možete? Pošto vam ne bih dao ni da mi pop…. Možete da mi pljunete pod prozor, pod uslovom da možete da dobacite, a da se ne ubljuvate sopstvenom pljucom. Mrš, go*nari, ja sam vaša noćna mora – napisao je Lukas na Instagramu.

Pevač je posle ove objave postavio sliku Beogradskog pobednika sa Kalemegdana i zahvalio se svim ljudima koji su preko pratili prenos uživo.

 – Ja bih da nikoga ne izostavim i hvala ljudima širom sveta. Srećan sam što sam imao priliku da učestvujem u našoj pobedi. Dopadam se nekome, nekome ne. Ali pobedu priznajem svakome! Zato, gospodo hejteri, moraćete ovoga puta da priznate našu pobedu, pa se onda vratite u svoje jazbine i da konačno počnete da hejtujete ono što stvarno treba. Počnite da mrzite sebe, a mi u našoj pobedi i vas volimo jer, iako znamo koliko smo jaki i pametni, zamislite koliko nam to potvrđujete kada izmigoljite iz svojih rupa vi tako jadni, nemoćni i tupavi. Još jednom pobedićemo sve što nam je na putu muzikom i ljubavlju – zaključio je Lukas.


Danas objavljeno

Mira Škorić o muvanju sa Žikom Jakšićem: Mogao je da prođe slomljene glave

V.R.

Lepa Brena i Mile Kitić i radno i paradno u Americi

V.R.

Maja Marijana najiskrenije o karijeri, ali i privatnom životu

V.R.

Ostavite komentar