21. Juna 2022.

Lukas skinuo sve duete sa Jutjuba: “Neću nikog da izdržavam”

Big Portal

Takav zahtev stigao je i Svetlani Ceci Ražnatović i njen tim je odmah sa kanala “Ceca mjuzik” sklonio pesme “Crni sneg” i “Ne zanosim se ja”, tako bar tvrdi izvor blizak folk zvezdi i dodaje da se ona neprijatno iznenadila:

“Nije joj bilo pravo. Ona i Lukas se druže duže od 20 godina, a posebno joj je zasmetalo što joj Mirković šalje dopis, a Lukas sve vreme ćuti. Njoj ništa ne znači što su joj dve pesme skinute sa Jutjuba jer na tom kanalu ima 1,17 miliona pratilaca, pa samim tim i dosta pregleda na dnevnom nivou”.

Aca Lukas je za medije potvrdio da su dueti sa Cecom skinuti, jer više niko ne može da ima na svom Jutjub kanalu pesmu sa njim a da ne plati ništa.

“Učestvovao sam u realizaciji svih tih pesama, doprineo da postanu slušane, a samo drugi su imali zaradu. E pa ni kod babe nema za džabe, pa tako ni kod mene. Ne mogu pevači da koriste moje ime a da ne plaćaju ništa”, rekao je Lukas za “Informer” i dodo da će ipak dozvoliti Ceci da na svom kanalu drži njihove duete.

“Nisam bio za to da se skinu naši dueti, jer je Ceca nešto drugo, pre svega, moja prijateljica. Radimo na tome da vratimo duete na njen Jutjub kanal”, ističe Lukas.

Pevač objašnjava da se na uklanjanje pesama sa Jutjuba odlučio jer je imao neprijatna iskustva sa kolegama.

“Ne mogu više da imaju duete sa mnom na svojim Jutjub kanalima. Zato sa Ivanom Selakov nisam ni objavio pesmu i spot koji smo snimili, jer je htela da ta pesma bude samo na njenom Jutjub kanalu. Jednom sam joj učinio, pa drugi put… E pa neću više da je izdržavam, dosta je bilo!”, poručio je pevač.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare