Lukas: Pomirio sam se i sa Cecom i sa Karleušom - BIGportal.ba
Ex Yu

Lukas: Pomirio sam se i sa Cecom i sa Karleušom

Aca Lukas u nedavnom intervjuu otkrio je da se pomirio i sa Jelenom Karleušom i sa Cecom Ražnatović.

Aca Lukas u nedavnom intervjuu otkrio je da se pomirio i sa Jelenom Karleušom i sa Cecom Ražnatović. Pevač se prošle godine posvađao sa JK, jer je opsovao njenu majku Divnu, dok je sa Cecom prestao da priča zbog bivše supruge Sonje.

“Normalno je da se sa prijateljima zakačiš ili da vam u nekom trenutku zahladne odnosi. Pa posvađaš se i sa ukućanima koje najviše voliš. Ceca je moja sestra, uvek je bila i biće, a Jelena mi je pravi prijatelj. Za njih dve sam uvek tu i u dobru i u zlu. Sa Jelenom se čujem, dopisujem, pitam je akko je… Ma šta god da joj treba, biću tu”, kaže pevač.

Ipak, on napominje da ne želi da komentariše loše odnose između ove dve pevačice:

“Ja sa tim nemam ništa. One najbolje znaju kako stoje stvari i da li će da se mire. Gledam svoj žviot i ne zalazim u tuđe probleme. Dovoljni su mi moji”, rekao je za Hit.

Podsetimo, Lukas je do nedavno bio u lošim odnosima sa svim prijateljima sa estrade, sa kojima je nekada bio jako blizak. U jednom intervjuu ranije ove godine izjavio je: “Rasrstio sam se sa estradom. Najsrećniji sam bio kada nisam bio estrada, pa sam ponovo postao deo nje. Sada opet nisam i ponovo sam srećan. Sramota me je što asm se družio sa estradom”.

Danas objavljeno

Preminuo Saša Zalepugin – legenda i uzor generacijama

Zeljka

Ovo niste imali priliku često da vidite: Zajednički snimak Tome i Silvane

Zeljka

Poslije samo deset dana: Operisana beba Bojana Leksingtona

Zeljka

Ostavite komentar