13. Aprila 2022.

Lukas najavio tri gosta na koncertu: Pevaće Vesna Zmijanac i Miroslav Ilić

Big Portal

Prvi koncert održaće se ovog četvrtka, dok će drugi, tradicionalni biti održan na folkerov rođendan, 3. novembra.ZABAVA12.04.2022 | 17:44

Lukas najavio tri gosta na koncertu: Pevaće Vesna Zmijanac i Miroslav Ilić

Svi sa nestrpljenjem iščekuju Lukasov nastup, jer je opšte poznato da uvek napravi provod za pamćenje i da se gosti nezaboravnu provedu.

– Pošto smo sad toliko prebukirani sa datumima, a hteli smo da pustimo još jednu arenu, odlučili smo da drugi bude za Acin rođendan, 3. novembra. Da vratimo tradicionalni koncert u Areni. Između ova dva nastupa imamo još 99 nastupa, a taj stoti je sledeća Arena. Koliko radi, Aca je juče završio na infuziji. Do tad će biti i novih pesama i spotova. Danas u 14h puštamo ulaznice u prodaju. Pošto za ovaj koncert više skoro i da nema karata – rekao je menadžer Saša Mirković.

Saša Mirković
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Nakon toga, Lukas je najavio i specijalne goste.

– Koncert će biti veoma interesantan. Napravili smo neka iznenađenja, malo više će biti rokenol, biće nekoliko segmenata, jedan deo akustike. Biće i dva gosta, izabrao sam dve najveće muzičke zvezde – Vesnu Zmijanac i Miroslava Ilića. Još jednog gosta imam, moj veliki brat i prijatelj, iz druge je branše. Ako stigne, doći će, sam se ponudio. Koncert će trajati malo duže nego što je uobičajeno. Biće organizovan i prevoz te večeri, da ne moram da razmišljam kako će deca kući – rekao je Lukas.

(Kurir.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare