Lukas i Ivana otkrili da li će se pomiriti?! - BIGportal.ba
Ex Yu

Lukas i Ivana otkrili da li će se pomiriti?!

Došlo je do žestokih optužbi sa obe strane, a čini se da su se strasti malo smirile i da bi nekadašnji prijatelji i kolege uskoro mogli da se pomire.

“Dobila sam napismeno od autora da imam pravo ako hoću pesmu da objavim sama sa njim ili nekim drugim. Razmišljala sam, ali čitava ta situacija mi je bila nekako onako. Trebalo je sve da bude fenomenalno, ali nažalost neki dogovori nisu ispali kako treba, pa mi je sve bilo bezveze”, objasnila je ona i dodala da joj pesma stoji u fioci i da će vreme pokazati šta će biti sa njom.

Što se odnosa sa Lukasom tiče, kaže da još uvek ne komuniciraju.

Aca Lukas, Ivana Selakov

FOTO: KURIR TELEVIZIJA

“Nisam nijednu ružnu reč rekla, sve mi je to bilo malo nedžentlmenski, ali sam sigurna da će se kad tad u budućnosti nametnuti da se sretnemo”, izjavila je ona.

Pevač, sa druge strane, kaže da se sa Ivanom nije ni svađao i da ne smatra da su u lošim odnosima.

“Desilo se to što se desilo, nismo se čuli, ali mi se ne čujemo ni ovako. Ne vidim nikakav problem”, rekao je Lukas i dodao da bi se on Ivani javio kada bi je sreo.

Da podsetimo, do razmimoilaženja je došlo zbog toga što dogovor oko promocije pesme nije ispoštovan. Pevačica je posle toga izjavila da “je bila šokirana i tužna, te da je prvi put na svojoj koži osetila nedžetlmensko ponašanje nekog muškarca”.

(Kurir.rs)

Danas objavljeno

Goca Šaulić otkrila detalje suđenja: Bilo je mučno

Vanja A

Aki Rahimovski biće sahranjen u Zagrebu!

Vanja A

Muž Vesne Trivalić je poznati plastični hirurg: Zbog njega je napustila Srbiju

V.R.

Ostavite komentar