Lukas će vratiti Srbiju na muzički tron Europe: Spremio pjesmu za Euroviziju! - BIGportal.ba
Ex Yu

Lukas će vratiti Srbiju na muzički tron Europe: Spremio pjesmu za Euroviziju!

Aca Lukas nedavno je potvrdio spekulacije da će ove godine baš on pokušati da predstavlja Srbiju u Rimu na Evroviziji, što je sada potvrdio i njegov menadžer Saša Mirković koji je objavio da je folkerova pesma gotova.

Ove godine u Srbiji biće ponovo organizovana Beovizija, kako bi domaći pevači mogli da predstave publici pesme sa kojima bi oni želeli da se takmiče na Evroviziji koja će biti održana u Rimu. Aca Lukas već se spremio za takmičenje, njegova pesma je završena, a ekipa koja je radila na istoj ima velika očekivanja.

Aca Lukas, Saša Mirković
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Završena je pesma za Evroviziju! Ozbiljan trud i rad je uložen da sledeće godine ne obrukamo Srbiju i da je vratimo na muzički tron Evrope! – napisao je Saša Mirković na svom Instagram profilu.

Podsetimo, kada se u domaćim medijima pojavila vest da će Aca Lukas predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji, pevač se oglasio na svom Instagramu i napisao:

Aca Lukas, Aleksandar Vuksanović
FOTO: MARINA LOPIČIĆ

– Daće Bog. Sledeće godine Rim. – ovim relima Lukas je tada potvrdio da radi na pesmi kojom će predstaviti Srbju u Italiji.

(Kurir.rs)

Danas objavljeno

Svi pričaju o Boldvinovom slučaju, a i našem glumcu desila se slična stvar

Zeljka

Nekada je bila velika zvijezda: “Penzijom ne mogu da platim ni infostan”

Zeljka

Da li prepoznajete PJEVAČICU sa slike? Njeni hitovi se i danas pjevaju

Zeljka

Ostavite komentar