„LOVE NEMA, PJEVAĆU SLJEDEĆE GODINE“ Marija Šerifović mijenja profesiju, otkrila čime će se baviti - BIGportal.ba
Ex Yu

„LOVE NEMA, PJEVAĆU SLJEDEĆE GODINE“ Marija Šerifović mijenja profesiju, otkrila čime će se baviti

Nakon proglašenja vanrednog stanja, pjevači su ostali bez posla jer su svi nastupi bili otkazani, te samim tim i nisu imali mjesecima unazad prihode.

Naime, pjevačica Marija Šerifović je odlučila da potpuno promijeni zanimanje, te je i svoje fanove obavijestila o velikoj odluci.

Naime, Marija je na svom Instagramu objavila snimak u kome govori o svom novom potezu.

– Postajem jutjuber, zato što love se nema. Pjevaću sljedeće godine – rekla je Marija.

Da nije jedina koja je tražila izlaz iz teške situacije, govore činjenice da se veliki broj pjevača posvetio drugim zanimanjima, piše Blic.

Hrvatski pjevač Toni Cetinski je nedavno objavio da počinje saradnja BIO sela koji je odlučio da napravi, dok je Aco Pejović već neko vrijeme posvećen vinogradima, odnosno berbi grožđa, koje je uspješno rodilo i ove godine.

Sadašnja učesnica Zadruge, Ivana Šašić je do prije samog ulaska u rijaliti boravila u rodnom Šabcu, gdje je na svom imanju uzgajala svinje, ovce, koze, patke, guske, piliće, kokoške. Na ovaj korak se odlučila jer kako je rekal “više nema hljeba od pevanja”.

– Ovdje nema šminke, firmirane garderobe i svega onoga na šta je estrada navikla. Ovdje moji prasići gazduju, a ja im pjevam. Pa kad nemam kome da pjevam, barem da pjevam onima od kojih živim – mojim prasićima. A tek kako oni umiju da zapjevaju – rekla je za pomenuti list.

Danas objavljeno

SAHRANJEN AKI RAHIMOVSKI: Dirljivi stihovi uz fotografiju rasplakali mnoge, od pjevača se oprostila porodica i prijatelji

Vanja A

Marinko bi danas napunio 68 godina: Mare nedostaješ nam, poručili sinovi!

Vanja A

Željko Vasić “otvara” kafanu: Na repertoaru od Stinga do Silvane!

Vanja A

Ostavite komentar