Lost Ark postavila novi rekord u broju istovremenih igrača na Steamu, sa preko 1,3 miliona gejmera onlajn - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Lost Ark postavila novi rekord u broju istovremenih igrača na Steamu, sa preko 1,3 miliona gejmera onlajn

Lost Ark je postala jedna od retkih igara na Steam-u koja je dostigla preko 1 milion istovremenih igrača.

 I ne samo to, već je ovaj MMO nalik Diablu sada nadmašio DOTA 2 i postao jedna od najigranijih igara u čitavoj istoriji Steam-a. Nakon što je sa ovom brojkom izbio na treće mesto na listi, odmah iza CS:GO, nije prošlo mnogo i Lost Arc je prešla 1,3 miliona igrača u istom trenutku koji ovu igru igraju online i izbila na drugo mesto, iza neprikosnovene PUBG: Battlegrounds, koja je standardno iznad 3 miliona igrača.

Originalni Lost Ark, besplatni ARPGMMO, objavljen je u Južnoj Koreji 2019. godine za PC. Nakon što je tamo postigao ogroman uspeh, izdavač Lost Ark Smilegate udružio se sa Amazonom kako bi doneo hit igru u SAD i Evropu. Pokrenut je u periodu plaćenog ranog pristupa pre nekoliko dana, pre zvaničnog besplatnog izdanja. Čak i u tim uslovima, prikupila je preko 500.000 igrača za samo nekoliko sati, postavši jedna od najpopularnijih novih igara na Steam-u.

StreamDB.jpgKako Kotaku javlja, sada, nakon određenih problema na dan lansiranja i problema sa serverom, Lost Ark je zvanično dostupan svima besplatno. Trenutno, dok ovo pišemo, Lost Ark je dostigao peak od 1,325,305 igrača istovremeno, po Steam DB bazi.

Danas objavljeno

Samsungov skener otiska prsta će navodno biti 2,5 milijarde puta sigurniji do 2025. godine

Vanja A

Korisnici širom svijeta prijavljuju da je Fejsbuk pao

Vanja A

Predstavljene natrijum-jonske baterije, jeftinije i podjednako dobre kao litijumske

Vanja A

Ostavite komentar