Lopovi iz Severininog stana odneli nakit u vrijedan od 300.000 eura! - BIGportal.ba
Ex Yu

Lopovi iz Severininog stana odneli nakit u vrijedan od 300.000 eura!

Pjevačici Severini Kojić (49) u ponedeljak, tokom ranih popodnevnih sati opljačkan stan.

U trenutku pljačke pevačica nije bila u svom stanu, a provalnici su delo izvršili tako što su vezali njenu šezdesetpetogodišnju kućnu pomoćnicu i nesmetano pretresali stan. Pljačku su izvršila dva još nepoznata počinioca koji su nakon čina pobegli u nepoznatom pravcu.

– U događaju nije bilo povređenih. Sprovodi se detaljno kriminalističko istraživanje u svrhu pronala ženja počinioca – navode hrvatski mediji.

– Razumite me da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, pre svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju pre svega sentimentalnu vrednost, ali s tim ću se lakše nositi. Stvari imaju vrednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno vreme, bez mog deteta, ne može se nikad nadoknaditi – izjavila je Severina ovim povodom.

Među nakitom koji joj je otuđen nalazi se i specijalni medaljon koji je pevačica namenila svom sinu Aleksandru, komad od belog zlata vredan je nekoliko hiljada evra, a imao je i specijalno izgraviranu poruku posvećenu devetogodiš njem dečaku.

Kojićeva se o ovom dogadaju nije oglašavala na druš tvenim mrežama, a izjavu za medije dao je još jedino njen blizak saradnik.

– Hvala bogu, svi su dobro. Za sve ostalo vas moramo usmeriti na policiju – rekao je Davor Grgin.

Mislili su da je na Maldivima Severina Kojić ovih dana na svom Instagramu intenzivno je objavljivala fotografije sa Maldiva. U trenutku pljačke boravila je u Hrvatskoj, ali nije bila u svom stanu u Bijeničkoj ulici na Srebrnjaku.

(kurir.rs/alo)

Danas objavljeno

Lazić: Devojka kaže da će me ostaviti, ako napravim “ružno dijete”

Vanja A

Ovaj pjevač je bio Severinin prvi dečko, kasnije i zaručnik: Pogledajte kako danas izgleda

Vanja A

Lidija Vukićević objavila nikad viđenu sliku sa sinovima

Vanja A

Ostavite komentar