London dobio “fabriku selfija” - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

London dobio “fabriku selfija”

Ako vam je ponestalo ideja za šarene i zabavne Instagram objave i selfije, u Londonu je početkom avgusta otvorena nova lokacija koja treba da pruži „influenserima“ i svima ostalima ideje za nove fotografije.

Ova radnja, nazvana The Selfie Factory i smeštena u zapadnom delu Londona, zapravo je niz soba uređenih da budu vizualno atraktivne, šarene i dobro osvetljene, te da služe kao set za snimanje atraktivnih fotografija. Ulaz se naplaćuje 10 funti (oko 1300 dinara), a ulaznica važi sat vremena. Za to vreme posetilac može da ide od sobe do sobe i slika se u separeu restorana uređenom u stilu 50-ih godina, velikom bazenu punom ružičastih kuglica, s ogromnim plišanim medvedićem, retro kadi, u fotelji na livadi, školskoj učionici, sobi prepunoj šarenih krofni i tako dalje.

https://www.instagram.com/p/Bwm38iPndwR/?utm_source=ig_web_copy_link

The Selfie Factory otvorilo je troje prijatelja koji su do ideje, da stvore mali raj za fotografe, došli na nedavnom zajedničkom putovanju u Los Anđeles. Kako kažu na zvaničnoj stranici Selfie Factory-ja, uređivali su sobe i usavršavali svaku od njih kako bi bila savršena podloga za atraktivne Instagram fotografije. Sve što posetiocima treba su ulaznica, mobilni telefon ili fotoaparat, i puno kreativne energije.

Izvor: Bug

Danas objavljeno

Spor Google Chrome? Možda ste žrtva hakera

V.R.

Facebook blokirao Rogozinov nalog

V.R.

Lakše pokretanje Windows aplikacija na Linux-u

V.R.

Ostavite komentar