Lomio srca ženama širom svijeta, sada neprepoznatljiv: "Šta je ovo?" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Lomio srca ženama širom svijeta, sada neprepoznatljiv: “Šta je ovo?”

Holivudskog glumca Patrika Dempsija (56) javnost najviše pamte po ulozi lekara, neurohirurga Dereka Šeparda iz serije “Uvod u anatomiju”, a u seriji su ga nazivali i “Sanjivi” (McDreamy” zbog njegovog neodoljivog izgleda, kako i u seriji, tako i u stvarnom životu. Glumac je mamio poglede žena širom sveta, čak i nakon ulaska u 50-te.

No, poslednja promena imidža pomalo je iznenadila njegove obožavateljke, i to ne sasvim na ugodan način. Naime, na dodeli nagrada Disney Legends 2022. glumac je stigao potpuno izblajhane kose zbog kog su ga jedva prepoznale.

“Da li je dobio ulogu u House od Dragon?”, “Izgleda kao Ken”, “Treba mi minut da ovo svarim”, “Šta je ovo?”, “Neprepoznatljiv je”, pisale su iznenađene obožavateljke.

Glumac je inače poznat po svojoj dužoj, lagano kovrčavoj kosi prošaranoj sedama, a toga je svestan i on sam.

“Nažalost, ili na sreću, poznat sam po svojoj kosi. Ovo je doista naljutilo mnoge ljude. Ne znaju kako to prihvatiti. Ili me vole ili me mrze”, komentarisao je za časopis Variety negativne komentare.

A iako ga gledaoci obožavaju zbog uloge u seriji, kolege navodno ne misle isto, što je otkrila i novinarka Linet Rajs koja je jedina uspela da dobije intervju s njim nakon odlaska iz 11. sezone serije, kada mu je lik iznenada umro. Naime, mnogi koji su radili na seriji rekli su da je terorisao kolege, zbog čega su mnogi dobili neku vrstu posttraumatskog sindroma.

Danas objavljeno

Kompletna prepiska Čarlsa Darvina od sada je dostupna na internetu

Vanja A

Madona i njena srećna porodica

Vanja A

Georgina zbog ove haljine izazvala raspravu

Vanja A

Ostavite komentar