Ljutiti otac poslao pismo momku koji je njegovoj ćerki ukrao nevinost - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Ljutiti otac poslao pismo momku koji je njegovoj ćerki ukrao nevinost

Jednog Amerikanca iznenadilo je pismo koje je dobio od oca svoje bivše devojke s kojom je raskinuo pre 10 godina, a u kojem ga ovaj posvećeni vernik optužuje da je “ukrao nevinost” njegovoj mezimici i tako mu “uskratio zadovoljstvo” da svoju kćer “čistu i nevinu” preda u brak.

“Prošlo je već 10 godina otkako sam saznao da si ukrao nevinost moje ćerke. Prvo sam nameravao da ti oprostim jer si pokazao kajanje kad sam se suočio s tobom, ali sam saznao da si to radio i s drugim devojkama i da si se ponašao kao da si pobedio u igri pa sam odlučio da povučem svoj oprost”, piše ljutiti otac.

Objasnio je da je proučavao Bibliju da bi otkrio kako je najbolje postupiti, a napomenuo je i da je veoma besan. On je naveo da je toliko besan da “bih te najradije ubio nakon dugog i ekstremnog mučenja, nakon čega bih oskvrnavio i uništio i tvoje telo”.

To, međutim, kako je dodao, ne može da učini jer se posvetio Isusu Hristu.

On je, kako je dodao, proučavajući Bibliju došao do cifre od 49 godina koju mu bivši momak njegove ćerke duguje, te mu je dao do znanja da se molio Bogu da otimaču nevinosti njegove kćeri uzme 49 godina života.

“Tražio sam od Boga da uzme od tebe i da meni najvrednije što imaš: tvoju mladost i sve dobro što dolazi s njom. Tačnije, tražio sam od Boga da tebe učini starijim, a mene podmladi za 49 godina. Ako primetiš da si počeo značajno i brzo da stariš, budi svestan da za to nema nekog medicinskog uzroka, već da je to kazna Božja. Ni pod kojim uslovima ti to neću vratiti. Ništa što bi ti mogao da učiniš neće mojoj ćerki vratiti nevinost”, napisao je.

Danas objavljeno

Jose Armando i danas je zavodnik: Dok su Esmeralda i žene uzdisale za njim, on je imao tajnog dečka u Miamiju?

Vanja A

Megan Fox u atraktivnom izdanju mami uzdahe!

Vanja A

Travis Baker opčinjen svojom zaručnicom: Dizajnirao je unikatni dijamantski prsten

Vanja A

Ostavite komentar