Ljut je Dino: Nije baza s*at po Anti i Mati, zato udri po Novaku! - BIGportal.ba
Sport Tenis

Ljut je Dino: Nije baza s*at po Anti i Mati, zato udri po Novaku!

Legendarni košarkaš priznaje greške, ali pre svega krivi Dimitrova i organizaciju

Posle “drvlja i kamenja” koje je sasuto po Novaku Đokoviću i Adrija turu, sve su jači glasovi koji ga brane. I to ne od bilo koga, već od legendi svetskog sporta.

Nakon Nikole PilićaGorana Ivaniševića, sada je u njegovu odbranu stao i legendarni Dino Rađa. On je u prilično emotivnom i dalmatinski otvorenom postu na društvenim mrežama takođe okrivio Grigora Dimitrova.

Neverovatna je količina s*anja po Novaku ovih dana. Takmičenje ko će ga više poke*ati. Čovek je uradio sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i da probamo da spasemo bar deo sezone. Naravno, budi dobar pojedi gov*o. Je li bilo grešaka? Naravno da jeste. Ali, u prvom redu Dimitrov i organizacija, pa tek onda ostali učesnici“, napisao je Rađa.

Tu se nije zaustavio.

“Uporedite to sa kafićima, noćnim klubovima vikendom, utakmice, šetališta, javni prevoz…Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku, niti se drži distance. Ali, naravno da nije baza srat’ po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovek je rizikovao svoje zdravlje da nama nešto napravi“, piše Rađa.

Bivši as NBA, Jugoplastike i reprezentacije Jugoslavije kazao je da se “tek pokoja stidljiva rečenica” pojavljuje o izbijanju koronavirusa kod časnih sestara u Đakovu tokom 54. Đakovačkih vezova, iako je “situacija zasad duplo gora”.

Pametni će ovo što se dogodilo shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti, jer smo se svi zajedno previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusia i da se moramo državi uputstava. Zdravi i veseli bili“, poručio je Dino Rađa, uz svoju fotografiju sa Đokovićem.

mondo.rs

Danas objavljeno

“Srbija nema kult reprezentacije kao Hrvatska – okupe se samo da bi bančili i pijančili”

D

Slovenija izbacila Makedonce sa Svjetskog prvenstva

D

Švajcarska napravila prvo mini-iznenađenje u Drugoj fazi SP

D

Ostavite komentar