Ljupka Stević još uvijek osjeća posljedice korone - BIGportal.ba
Ex Yu

Ljupka Stević još uvijek osjeća posljedice korone

Pjevačica Ljupka Stević preležala je korona virus od kog, kako kaže, ima posljedice, što joj stvara problem na nastupima.

Ljupka misli da se zarazila upravo prilikom jedne tezge, jer osim toga nije bila ni sa kim u kontaktu, osim sa publikom koja joj je prilazila i naručivala pjesme.

“Sigurna sam da sam se na bini zarazila dok je neko tražio pjesmu ili se slikao, zato što nisam ni sa kim imala kontakt, osim kada sam se popela na binu, sa publikom. Moj klavijaturista je jedina osoba koja je u mom prisustvu, on je preležao koronu i nije se, sva sreća, od mene zarazio, s obzirom na to da smo tri dana proveli u autu, putovali, Srbija, Bosna, Crna Gora, i kada sam došla u Beograd – odmah temperature”, rekla  je Ljupka i dodala da je trenutno mnogo pjevača zaraženo koronom.

Ljupka Stević još uvijek osjeća posljedice korone

Ljupka je otkrila kako se trenutno osjeća, prenosi Telegraf.

“Sada sam dobro, ali osjećam posljedice, umorim se dok se pakujem, bilo mi je teško i naporno više od dva sata da radim. Bilo mi je teško, ali sam izgurala. Doktor mi je rekao da ne smijem mnogo da se zamaram. Primjetila sam se puno mojih kolega razboljelo, ono što sam mogla da vidim na portalima, Rada, Aleksandra Mladenović, ko sve još, neko vjerovatno i ćuti da ima koronu, ko to zna. Veliki broj ljudi, baš”, rekla je ona.

Pjevačici je sredinom jula opljačkan stan u Beogradu odakle su lopovi odnijeli, kako je ona ispričala, sve što je imala od nakita i novca. Ljupka je tada slučaj prijavila policiji.

Upitana je i da li je istraga napredovala i da li se nešto zna.

“Ništa se ne zna, ali neka rade, vjerujem da je moje naselje bezbjedno i da će policija nešto da uradi, ali za sada ništa. Mislim da je prošlo jako kratko vremena da bi možda bilo nekih naznaka.  Meni je prethodni stan obijan dva puta, zato sam ga prodala u preselila se u naselje, nisam bila bezbjedna. Ali, eto, poslije pet godina su mi i ovdje banuli, ali mislim da je bezbjedan kraj”, rekla je ona.

(Telegraf)

Danas objavljeno

Goca Šaulić otkrila detalje suđenja: Bilo je mučno

Vanja A

Aki Rahimovski biće sahranjen u Zagrebu!

Vanja A

Muž Vesne Trivalić je poznati plastični hirurg: Zbog njega je napustila Srbiju

V.R.

Ostavite komentar