4. Juna 2019.

Ljude zgrozilo šta mlada traži od kume: “Ne želim da mi uništi vjenčanje”

Big Portal

MLADENKE žele da njihov veliki dan bude savršen u svakom pogledu pa ponekad znaju pretjerati sa željama i zahtjevima, baš poput ove buduće mlade čija je objava na Facebooku šokirala ljude. Žena je u svojoj objavi objasnila kako je njena kuma nedavno rodila te još uvijek nije izgubila trudničke kilograme, za što mladenka tvrdi da joj stvara problem.

“Prijateljica koja će biti moja kuma nedavno je rodila i još uvijek nije smršala. Još uvijek ima nešto više od tri vikenda da izgubi kilograme viška, ali nisam sigurna hoće li uspjeti. Možda čak neće stati ni u haljinu, a odbijam ju ponovno mijenjati zbog toga”, objasnila je žena te prešla na pitanje zbog kojeg se našla na meti kritika drugih korisnika društvene mreže.

“Moje pitanje glasi – ako na dan vjenčanja ne bude mogla stati u haljinu, je li pogrešno da nekog drugog stavim na njeno mjesto? Već imam nekog na umu. Rekla mi je da ima rezervnu haljinu, ali to ne dolazi u obzir. Ne želim uvrijediti nikog debelog, ali dajte. Moje vjenčanje je samo jedno i ne želim da mi ga uništi ona ili njeni trudnički kilogrami”, napisala je u nastavku.

Više od hiljadu ljudi koji nisu mogli vjerovati šta vide očitalo joj je bukvicu i uputilo kritike u komentarima.

“Zamisli da stvarno misliš da će ti nečiji trudnički kilogrami uništiti vjenčanje”, čudila se jedna žena, a druga je dodala: “Prošlo je 18 godina otkako sam rodila i još uvijek me muče kilogrami viška. Šta bi onda meni tek rekla?”

“Gadi mi se ovo. Kuma bi trebala biti pametnija i ostaviti bezobraznu mladenku na cjedilu”, zaključila je treća korisnica.

Index

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare