"Ljubila sam se sa Bjelom, otelo se kontroli" - BIGportal.ba
Ex Yu

“Ljubila sam se sa Bjelom, otelo se kontroli”

Glumica Snežana Savić mami uzdahe i dan danas, a scena u kojoj se ljubi sa Draganom Bjelogrlićem u kultnoj seriji “Bolji život” još uvijek je mnogima urezana u sjećanje.

Snežana Savić je jednom prilikom otkrila interesantne detalje baš o ovoj ljubavnoj sceni. Naime, Snežanu su novinari upitali koji njen kolega se najbolje ljubi, a Savićeva se dotakla upravo Bjelogrlića.

– Mnogo tražite od mene. Zavisi dokle ideš i da li je pravi poljubac. Sa Bjelom sam se pravo ljubila. Nije bio dogovor, otme se kontroli i on je takav čovjek voli da glumi iskreno, valjda… Ne znam – rekla je svojevremeno Snežana Savić.

Dragan Bjelogrlić svojevremeno je pričao i o poljupcu sa Lepom Brenom u u filmu “Hajde da se volimo” i otkrio da tu scenu nisu htjeli ni da simuliraju, ni da foliraju.

"Ljubila sam se sa Bjelom, otelo se kontroli"

– Pošto Brena nije imala glumačkog iskustva, ja sam joj rekao da sve radim realistično i da nema foliranja i da taj poljubac moramo da uradimo onako kako se to radi. Sjećam se da je reditelj Stanko Crnobrnja vikao: “Stop, stop, Breno lakše malo”.

Ozbiljno je shvatila tu ulogu jer je ozbiljan profesionalac i sve je radila 100 odsto, ali u film je ušla ona blaža verzija poljupca, koja nije bila prava – rekao je Dragan Bjelogrlić.

Blic

Danas objavljeno

Maja Šuput sinčića je povela na još jedno putovanje, a fotografijom je raspametila obožavatelje

Vanja A

Isplivale stare fotke Indire Levak, evo kako je energična pjevačica izgledala prije 17 godina

Vanja A

Kalezić je izvadio dijelove oba plućna krila, pa je otkrio svoju najveću želju!

Vanja A

Ostavite komentar