Ljubavno pismo u kojoj se 2 Pac iz zatvora oprašta od Madone prodato na aukciji za ogromne pare - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ljubavno pismo u kojoj se 2 Pac iz zatvora oprašta od Madone prodato na aukciji za ogromne pare

Priznao joj je i da se plaši za svoj život između ostalog navedenog.  Pismo u kojem pokojni reper Tupak Šakur raskida sa pop pjevačicom Madonom, našlo se na aukciji 17. jula, a početna cijena mu je bila 100 hiljada evra. Pismo je nastalo 15. januara 1995. godine u 09 i 30. Pismo…

Priznao joj je i da se plaši za svoj život između ostalog navedenog. 

Pismo u kojem pokojni reper Tupak Šakur raskida sa pop pjevačicom Madonom, našlo se na aukciji 17. jula, a početna cijena mu je bila 100 hiljada evra. Pismo je nastalo 15. januara 1995. godine u 09 i 30.

Pismo ima tri strane, reper se u njemu izvinjava Madoni zbog svog ponašanja i navodi da je njihova veza povlači brojna pitanja od statusa zvijezde koji oboje imaju do rase. Priznao joj je i da je bio zaljubljen u nju, ali i naveo da nije želio da bude “igračka”.

2 pac
2 PAC FOTO: PROFIMEDIA

Napomenuo je da je teško biti u vezi sa seks simbolom koji poznaje “svaki muškarac, žena i dijete”, ali je takođe moli da ga pamti po “magiji koju su dijelili”.

On je sa Madonom, kojoj je pisao iz zatvora, podijelio da se plaši za svoj život i moli je da mu pomogne tako što će ispričati određenoj ekipi sve što zna jer “radi se o životu ili smrti”.

“Dio prihoda od prodaje pisma biće doniran udruženju za informisanje o raku dojke”, saopšteno je iz firme Gotta Have Rock & Roll, koja se bavi prodajom vrijednih stvari.

https://www.instagram.com/p/Bs07s-jhBV2/?utm_source=ig_embed

Podsjetimo, Vrhovni sud u Njujorku 4. juna je donio presudu protiv Madone, koja je željela da spriječi da se njene lične stvari prodaju na aukciji, uključujući i ovo, za nju sporno pismo.

DDL.rs

Danas objavljeno

Dan kada je ubijen Lenon: Smrt za vječni život u teoriji zavjere

Zeljka

Milijarder i kolekcionar Majkl Stajnhart mora da vrati antikvitete vrijedne 70 miliona dolara

Zeljka

Dženifer Lorens o povratku na crveni tepih: “Mislim da sam se smučila svima”

Zeljka

Ostavite komentar