5. Augusta 2019.

Ljubavni horoskop: Kad umre ljubav, Ribe ne razgovaraju, a Blizanci ignorišu

Big Portal

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem doktoru.

HOROSKOP otkriva kako se pojedini znakovi ponašaju kad im je veza u krizi.

Ovan

U vezama s pripadnicima ovog znaka krizu ćete prepoznati po nedostatku strasti i žara u očima. Štaviše, nedostatak strasti uglavnom je glavni razlog prekida kod Ovnova, a tome prethodi flert sa suprotnim polom. Takođe, kad ljubav krene umirati, oni postaju bezobrazni i otresiti.

Bik

Kad su Bikovi zaljubljeni, to je vidljivo već na prvi pogled. Stalno imaju potrebu dodirivati i maziti svoga partnera ili partnerku, a kad nestane nježnosti, vrijeme je da se zapitate. Takođe, teško se odlučuju na prekid veze, ali jednom kad prekinu, više se ne vraćaju starim ljubavima.

Blizanci

Ako se vaš partner više ne smije, ne da mu se komunicirati s vama i ne trudi se biti duhovit, a rođen je u ovom horoskopskom znaku, vrijeme je za uzbunu. Ipak, oni su prevrtljivog raspoloženja pa ponekad spominju prekid i kad ga ustvari ne žele pa su velike šanse da se predomisli i nastavi vezu kao da se ništa nije dogodilo.

Rak

Rak je znak koji gotovo nikad ne prekida vezu jer svaku ljubav doživljava kao “onu pravu”. Ipak, kad i sam shvati da se vašoj vezi bliži kraj, vjerovatno će se svim silama truditi iživcirati vas, a zaboraviće i šta je uopšte romantika. Osim toga, postaće neraspoložen i plačljiv.

Lav

Lavovi su po prirodi diktatori, a to još više dolazi do izražaja kad nastupi kriza u vezi. On može biti vrlo tvrdoglav i sve više vremena provoditi sa svojim prijateljima, a vjerovatno će vam i često spominjati da mu je užasno dosadno u životu.

Djevica

Pripadnici ovog znaka tokom ljubavne krize postanu cinični, često se ljute i stalno prigovaraju. Ipak, ako iskreno porazgovarate, postoji šansa da vaša veza opstane.

Vaga

Ako vam je veza u krizi, budite sigurni da je Vaga već našla rezervu. Oni ne znaju biti sami, a prvi znak za uzbunu biće ako primijetite da je vaš partner odjednom hladan i da ga vaši problemi nimalo ne zanimaju. 

Škorpija

Prvi znak da vam je veza u krizi je manjak intime, ali i ljubomora te konstantno predbacivanje.

Strijelac

Strijelci su po prirodi jako iskreni. Iako vole flert, ne vole nevjeru. Kad se počne hladiti, većinu vremena će provoditi izvan kuće tražeći svoju slobodu.

Jarac

Nabija vam osjećaj krivice za najrazličitije postupke, distanciran je i otresit. Upravo su to znakovi da se Jarac sprema na prekid. Ipak, on se vrlo teško odlučuje na prekid veze, čak i kad postoje vrlo ozbiljni problemi. Naime, i ako ga prevarite, Jarac će vjerojatno prijeći preko toga, ali vam to neće zaboraviti. 

Vodolija

Oni prekidaju na potpuno djetinjast način. Jednostavno se prestanu javljati i maksimalno vas ignorišu ponašajući se kao da nikad niste postojali u njihovom životu. Treba li vam jasniji znak da je vaša veza gotova? 

Ribe

Emotivne Ribe ne znaju se nositi s problemima pa se radije povlače i izgledaju apsolutno nezainteresovano. Ako primijetite da su ovi brbljavci odjednom utihnuli, zapitajte se šta se događa.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare