20. Septembra 2020.

Ljubavna priča Kristine Bekvalac dokaz je da bajke, ipak, postoje

Big Portal

Kristina Bekvalac – muž Ivo najveća je zvezda vodilja u njenom životu 

Mlađa sestra Nataše Bekvalac Kristina, može se pohvaliti mirnim i skladnim porodičnim životom. I dok je Nataša, tragajući za pravom ljubavi, doživljavala velike lomove, Kristina je oduvek znala da je on onaj pravi. Iako ljubavna priča kreatorke Kristine Bekvalac sa njenim sadašnjim suprugom, arhitektom Ivom Martinovićem nije oduvek bila idilična, ona je znala da je on čovek njenog života.

https://www.instagram.com/p/B4GBztqFlbe/?utm_source=ig_web_copy_link

Kada su se 2008. godine zakleli jedno drugom na večnu ljubav, mnogi su bili skeptični da će njihov brak opstati. Previše različiti i drugačiji Ivo i Kristina nisu slušali zlurade komenatre već su za nekoliko meseci postali ponosni roditelji ćerke Petre. I ubrzo je sve krenulo po zlu…

Rastali su se, a potpom i zvanično razveli. Svako je krenuo svojim putem, ali su ostali u sjajnim odnosima. Kako je vreme odmicalo, njihov odnos bivao je sve privrženiji i snažniji i činilo se da su postali najbolji prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog.

https://www.instagram.com/p/7Iyk1TqCz8/?utm_source=ig_web_copy_link

Obnovili su vezu 2013. godine, a onda su odlučili i da ponovo stanu pred matičara. Na večnu ljubav jedno drugom, po drugi put zakleli, su se u septembru 2015. godine u najvećoj mogućoj tajnosti.
 
 
Za njihov drugi brak nije znala čak ni Kristinina sestra Nataša koja ih je iznenadila dolaskom na ceremoniju sklapanja braka. Ljubav su osnažili i rođenjem drugog deteta, sina Noe, koji je u njihov život uneo neverovatnu pozitivnu energiju.

– Brak je borba konstantna, sa usponima i padovima, sa neizvesnim krajem, sa prelepim i manje lepim izazovima i situacijama u koje nas život stavlja. Žene, borite se za sebe, za ljubav, sreću, radost… Borite se za sebe i svoju decu, za suštinu, a ne formu… Ne plašite se jer sve će uvek biti kako treba da bude… biće dobro… ukoliko ste vi dobro – rekla je svojevremeno Kristina pokazujući na ličnom primeru da bajke, ipak, postoje.

https://www.instagram.com/p/B1LhxFfo97d/?utm_source=ig_web_copy_link

Foto: ATA Images, Instagram

Izvor: Hellomagazin

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare