LJUBAVNA PRIČA KOJA JE OBELEŽILA ŽIVOT ČUVENOG PEVAČA DŽEJA RAMADANOVSKOG! - BIGportal.ba
Ex Yu

LJUBAVNA PRIČA KOJA JE OBELEŽILA ŽIVOT ČUVENOG PEVAČA DŽEJA RAMADANOVSKOG!

Džej Ramadanovski ljubav koja je obeležila njegov život. U domaćim medijima nije se često pojavljivala, šta više do njegove smrti malo ko je znao ko je zapravo žena koja je osvojila srca dorćolskog šmekera.

Džej je iza sebe ostavio veliku zaostavštinu, niz hitova, legendarnih anegdota, njegov život bio je poprilično pristupačan medijima, međutim njegova supruga Andrijana, žena koja je za sebe ukrala srce velikog boema, javnosti je malo poznata.

Bila je njegova desna ruka, podrška u svemu što je radio, a zajedno su prebrodili sve prepreke koje bi život nemilosrdno bacao pred njih. Ipak, sve do tragične smrti legendarnog pevača, o Andrijani se u javnosti izuzetno malo znalo, a još manje pisalo.

Međutim, sada su na Instagramu Džeja osvanule do sada neobjavljene fotografije, na kojima pevač pozira sa svojom izabranicom, a njihov osmeh dovoljno govori o emociji koju su jedno kod drugog podsticali.

– Svi znaju za Andijanu. Ta žena je čudo. Ona je njemu bila i leva i desna ruka. Ja ga poznajem 25 godina, a oni su poslednjih 20 živeli zajedno. Ona je, kako je to voleo da kaže, njegova bela žena. Želeo je da napiše knjigu koja bi se zvala baš tako, ‘Bela žena’. Svi su – kada ne mogu da dobijem Džeja zovi Andrijanu ili Ruleta – priseća se Jagodić, član benda koji je pratio legendarnog pevača, a prenosi Svet plus.

Pomenute slike izazvale su emotivnu reakciju fanova preminulog pevača, ali i njegovih prijatelja a komentari podrške njegovoj supruzi Andrijani nizali su se jedan za drugim, ipak, nema tih reči koje bi mogle da uteše srce slomljeno odlaskom najvoljenijeg.

Gloria.

Danas objavljeno

Da li znate ko je djevojčica sa slike?

Vanja A

Dijana Đoković nakon mnogo godina otkrila

Vanja A

“Praktična žena” Nataša Pavlović: Imala sam sve jedinice u školi, bila sam kao biljka

Vanja A

Ostavite komentar