7. Marta 2021.

Ljubav Nikole i Bojane i dalje traje: Dobra komunikacija je ključ!

Big Portal

Na pitanje da li su postojale krize u braku, te ako jesu na koji način su uspeli sve da prebrode, Bojana je kazala:

https://www.instagram.com/p/CL33gHPsn3X/?utm_source=ig_web_copy_link

– Dobra komunikacija je zaista ključ i čim se ona zapusti upadamo u probleme. Zato je vrlo važno održavati je, jer je to nešto što se da izgubiti.

Centar njihovog sveta su naslednici, sin Simeon i ćerka Leona, a oboje se trudite da decu nauče pravim vrednostima.

– Mislim da nije teško decu naučiti pravim vrednostima. Barem u ovom sada periodu kada su okrenuti samo nama. Videćemo kako će biti kada krenu škola i druženja van porodice. Za sada, uz nas su dosta zaštićeni od toksičnosti ovog ludog vremena – kaže Bojana, koja je otkrila ko je u braku i roditeljstvu loš, a ko dobar policajac.

https://www.instagram.com/p/CKy9Rd2MSIy/?utm_source=ig_web_copy_link

– Nažalost ja sam često loš policajac. Ali to je zato što sam sa decom 24 časa dnevno i vrlo je važno da postoji disciplina. Naravno, iza tog lošeg policajca mora postojati daleko više ljubavi i nežnosti kako bi sve to zajedno imalo smisla i dobrog balansa.

Uprkos tome što je posvećena porodici, Bojana uvek nađe vremena da se posveti sebi i svom izgledu. Nikada nije uradila nijedan estetski zahvat, a za to ima i objašnjenje:

– Nisam pristalica estetskih zahvata jer je, nažalost, plastični izgled lica postao “uniforma” za mnoge žene, a o štetnosti botoksa i ostalih “pomagača” ne bih sada imala dovoljno prostora da govorim. Ja sam okrenuta prirodi i sigurna sam da ću jednog dana dokazati kako se može izgledati lepo i bez estetskih zahvata. Ustvari, mnogo se više oduševljavam starijim ženama kada su prirodno negovane jer ta prirodnost nosi dve lepote, spoljašnju i unutrašnju. Ova druga se silnim zahvatima na mnogo načina gubi jer, pre svega, predstavlja nesigurnost.

Izvor: Kurir.rs/Blic/M.M.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare