Ljubav Nikole i Bojane i dalje traje: Dobra komunikacija je ključ! - BIGportal.ba
Ex Yu

Ljubav Nikole i Bojane i dalje traje: Dobra komunikacija je ključ!

Pjevač Nikola Rokvić i nekadašnja manekenka Bojana Barović, važe za jedan od naših najskladnijih bračnih partnera. Njih dvoje će uskoro proslaviti pet godina braka, a kako kaže manekenka, ono što se nije proemijenilo od prvog dana njihove veze je komunikacija.

Na pitanje da li su postojale krize u braku, te ako jesu na koji način su uspeli sve da prebrode, Bojana je kazala:

– Dobra komunikacija je zaista ključ i čim se ona zapusti upadamo u probleme. Zato je vrlo važno održavati je, jer je to nešto što se da izgubiti.

Centar njihovog sveta su naslednici, sin Simeon i ćerka Leona, a oboje se trudite da decu nauče pravim vrednostima.

– Mislim da nije teško decu naučiti pravim vrednostima. Barem u ovom sada periodu kada su okrenuti samo nama. Videćemo kako će biti kada krenu škola i druženja van porodice. Za sada, uz nas su dosta zaštićeni od toksičnosti ovog ludog vremena – kaže Bojana, koja je otkrila ko je u braku i roditeljstvu loš, a ko dobar policajac.

– Nažalost ja sam često loš policajac. Ali to je zato što sam sa decom 24 časa dnevno i vrlo je važno da postoji disciplina. Naravno, iza tog lošeg policajca mora postojati daleko više ljubavi i nežnosti kako bi sve to zajedno imalo smisla i dobrog balansa.

Uprkos tome što je posvećena porodici, Bojana uvek nađe vremena da se posveti sebi i svom izgledu. Nikada nije uradila nijedan estetski zahvat, a za to ima i objašnjenje:

– Nisam pristalica estetskih zahvata jer je, nažalost, plastični izgled lica postao “uniforma” za mnoge žene, a o štetnosti botoksa i ostalih “pomagača” ne bih sada imala dovoljno prostora da govorim. Ja sam okrenuta prirodi i sigurna sam da ću jednog dana dokazati kako se može izgledati lepo i bez estetskih zahvata. Ustvari, mnogo se više oduševljavam starijim ženama kada su prirodno negovane jer ta prirodnost nosi dve lepote, spoljašnju i unutrašnju. Ova druga se silnim zahvatima na mnogo načina gubi jer, pre svega, predstavlja nesigurnost.

Izvor: Kurir.rs/Blic/M.M.

Danas objavljeno

Rasta progovorio i o izgledu Ane Nikolić!

Vanja A

Prokletstvo porodice Dabović

Vanja A

SNEŽANA SAVIĆ: Nisam dozvoljavala da se sazna da se osjećam loše

Vanja A

Ostavite komentar