Ljubav ispod tuša - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Ljubav ispod tuša

Seks ispod tuša nije uvijek tako seksi. Pronalaženje prave poze tjera vas da pomislite da je bolje da ste ovu ideju zadržali kao dio mašte. Do sada. Seks ispod tuša može da bude nezaboravan, poručuje seks ekspert Laurel House.

Budimo iskreni, seks pod tušem je klizav i opasan, a jedno od vas uvijek može da se prehladi. Seks kouč Rebeka Beneteau preporučuje da ispod tuša započnete predigru, senzualnim pokretima, laganim sapunjanjem partnera i toplom vodom, koja podiže temperaturu vaših tijela. Kada ste potpuno zagrijani i spremni, izađite, uvijte dragu u peškir i nastavite sa akcijanjem u krevetu.

Pronađite pravu pozu

Seks ispod tuša je pravo mjesto ako želite da eksperimentišete sa nekim fantazijama, koje su vam do sada bile možda pomalo prljave, jer je tuširanje definitivno savršen način da ostanete čisti. Iznalaženje prave poze je definitivno ključ za uživanje pod tušem. Lice u lice, njena noga je obomotana oko vašeg tijela ili je pak na zidu.

Premda svi tuševi variraju po svom obliku i izgledu, najbolje je da seks pod tušem dočekate u doggy stilu. Osim doggy poze, možete da isprobate i misionarsku pozu.

Hot i seksi aktivnost ispod toplog tuša može dodatno da vas  ugriju, tako da pomjerite zabavu u spavaću sobu. Promjena prostorije i iznenadni hladni vazduh može da vas osvježi i rasplamsa vašu maštu.

(Men’s Health)

Danas objavljeno

Kreativni direktor „Balensijage“ se izvinjava zbog neprikladne kampanje sa decom

Vanja A

Najbolji bivši na svijetu

Vanja A

Samo jedan posto ljudi za deset sekundi može vidjeti riječ na fotografiji, jeste li među njima

V.R.

Ostavite komentar